fredag 18 maj 2018

Enkla småkakor

RECEPT Enkla småkakor. Söker du efter inspiration till ett gott fika? Här har vi samlat massor med goda recept på småkakor som dessutom är enkla att göra. Får du gäster på fika helt oplanerat? Lugn bara lugn, med våra enkla recept på småkakor fixar du biffen!


Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Aller media.

Det innebär att den som. Småkakor är ofta enkla att göra och goda att bjuda på. Sugen på ett klassiskt kakkalas? Kolla in våra härliga recept på småkakor.


Både klassiska favoriter blandat med lite nya. De flesta småkakor går snabbt och lätt att baka med dessa enkla recept med bilder steg för steg. Kakor är underbara bakverk.


Enkla att göra, perfekta till fikat eller eftermiddagskaffet. Passa på att baka sju sorters småkakor när du ändå håller på!

Imponera på dina gäster med nya sorters småkakor och klassiker som drömmar, bondkakor och kolasnittar. Låt alla vara delaktiga vid fikastunden och välj att servera en glutenfri kaka. Minst lika fantastiska smaker finns att erbjuda den glutenintolerante. Ljuvliga julkakor till julens fester och fikapauser! Bläddra bland våra julkakor och låt dig inspireras till julens kakbak.


Duka upp till kafferep med sju sorters kakor. Här hittar du recept på smuliga småkakor som är så goda att de hoppar in i munnen. Drömmar, kolasnittar, hallongrottor, sockerringar, chokladlöv och jitterbuggare.


En kaka är gott fika till kaffet. Vare sig du vill baka en god äppelkaka, eller sju sorters småkakor - här finns våra smarriga recept på kakor. Men det kanske är dags för rennässans för denna lättbakade och svängiga kaka. Recept ger en plåt, men kan enkelt dubblas. Och om det mot förmodan skulle bli några kakor över går det utmärkt att frysa småkakor.


Fram med bunken, på med förklädet och sätt igång att baka! Man hade kunnat tro att något så smörigt som biskvier inte går att göra veganska, men det gör det visst, och dessutom är det inte ens särskilt svårt! De är kanske inte lika enkla att baka som vanliga småkakor , men som tur är finns det videor du kan följa.


Av Christina Gyllner Från Mitt kök. Vi har samlat alla de bästa småkakorna på ett ställe.

Klassiska småkakor är lätt att baka. Här finns recept på såväl klassiker som finska pinnar, hallongrottor, vaniljringar men också mer moderna varianter av cookies och makroner. Inget kafferep utan sju sorters kakor! Goda, enkla och klassiska småkakor med vanilj och chokladsmak. Mördeg, receptet på en grunddeg till alla goda mördegskakor.


En hel massa småkakor är gjorda av mördeg, bara att prova olika smaksättningar. Degen går också utmärkt att frysa och ta fram när det kommer gäster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg