måndag 28 maj 2018

Pannlampor test orientering

Pannlampor test orientering

Störst utbud av starka pannlampor! Kraftfull, vattentät och slagtålig. Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service! Oslagbara priser på pannlampor. Snabb leverans och dagars öppet köp!


Pannlampan är utrustad med en zoom, vilket kan vara användbart om du skall läsa en manual eller en karta. Det låga priset på 1kr kan inte rädda Asaklitts Pannlampa från ett rejält magplask. Här finns pannlampor och annan belysning för orientering. I sortimentet finns såväl budgetalternativ som riktiga prestandamonster från världens bästa tillverkare Pannlampor för orientering - VALOSTORE.


Vinnaren i vårt pannlampa test heter SEO-och kommer från den kända märket Led Lenser. Den är utmärkt för alla slags aktiviteter du kan tänka dig, löpning, orientering , utforskande, meckande och mycket mer. Den har bra batteritid och är otroligt lätt.


Handla pannlampor för orientering , enduro, skoter, eftersök, skidåkning och traillöpning hos oss som kan. Köpa bästa pannlampan. Hur avgör man vilken pannlampa som är bäst för en själv? Efter att i flera år ha jämfört många olika pannlampor av toppkvalitet i detalj så har vi fått en tydlig bild av de konkurrerande produkterna och dess funktioner, samt vilka produkter som fungerar bäst i olika situationer.


Köper du pannlampa på SM Sport så vet du att alla våra mest extrema lampor är väl utprovade av eliten i orientering eller cykling. De flesta är programmeringsbara för optimal ljusbild och flera har olika linser för att inte bli bländad. Dessutom så är lamporna utvalda från engagerade leverantörer som vi även köper reservdelar.


Utvecklad för löpning, orientering och mountainbike. Huvudställningen överraskar oss, den sitter riktigt bra på huvudet och är lätt att justera i farten. Lampan kan vinklas efter önskemål och styrkan regleras med en knapptryckning på sidan av lamphuset, men knappen är inte alldeles enkel att få kläm på.


Vad jag menar är att det verkar en lättförtjänt vinst på lite arbete. Nu tvingas detta klientel till Kjell för att det inte finns några alternativ i lerlådan. Men ingen lampa är bäst på allt, så innan man köper en pannlampa bör man fundera på hur man tänker använda den och vad som är viktigast för en, säger Håkan Skoogh, testledare på SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Det som väger tyngst i betygsättningen av pannlamporna är deras ljusegenskaper.


Letro Sport är specialiserade på utrustning för orientering och multisport. Beställ och testa hemma - Köp nu! Gäller endast utvalda varor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag!


Delbetala i upp till månader. Våra pannlampor för orientering är kanske själva urbilden för idrott och pannlampor. Orienterarna har kanske mest erfarenhet av pannlampor och använt detta länge. Våra toppmodeller är de lampor som vi säljer till orienterarna och dessa har alla gemensamt att de levererar massor av ljus. Det som framför allt skiljer pannlamporna åt är att de har olika ljusstyrkor.


Pannlampor test orientering

Men det skiljer även en del på tekniken, vissa lampor klarar själva av att justera ljusstyrkan efter hur mörkt det är. Ljuskäglan är också något som skiljer pannlamporna åt, en del har en bred ljusstråle och andra har en smal. Här har vi en pannlampa med otroligt mycket kraft och den var även den dyraste modellen vi hade med i vårt stora test.


Tillverkaren har varit i branschen i många år och de vet vad de gör. Denna lampa kommer med flera användbara funktioner såsom fyra olika ljuslägen, ett lamphuvud som är ställbart, samt elastiska band. Det finns även tävlingssporter där man kan ha stor nytta av pannlampor , såsom orientering eller cykling i mörker, och då kan det vara värt att investera lite extra i sin pannlampa för att inte ge konkurrenterna en fördel genom bättre utrustning. Vi erbjuder lampor av högsta kvalité med års garanti. Perfekt ljus som hjälper dig finna det du söker.


Pannlampor test orientering

LEDX erbjuder ett brett spektrum av pannlampor som kan användas när skall ut i mörkret, oavsett. De flesta pannlampor har flera ljuslägen så att du kan välja den ljusstyrka som passar bäst för stunden eller för att spara på batterierna. Med en pannlampa med fokus kan ljuskäglan ändras steglöst från ett kort och brett ljus, till ett långt och smalt ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg