tisdag 15 maj 2018

Rhodos shopping tips

Jag har själv bott där i cirka år totalt, och det är ett solsäkert resmål som bjuder på ba shopping , nöjesliv och kultur. Staden är uppdelad i två delar, en ny och en gammal. Kombinationen av traditionella och moderna marknader ger dig som besökare en unik shoppingupplevelse. Det finns två olika sorters marknader i en och samma stad.


Folklormarknaden och den nya marknaden med alla de kända märkesaffärerna.

Läs mer om shopping i Grekland. Afandou är en mysig och avslappnad ort där du får uppleva det som är genuint grekiskt, både när det gäller mat och atmosfär. Tips på paradisiska stränder som Tsambika, fina badvikar som Stegna, fina byar som Lindos, magisk natur och populära resorter.


Missa inte chansen, boka nu! En annan stor shoppinggata, Sokrates, ligger i Gamla stan. Om ja, så har jag grymma tips på ställen du kan besöka.


Här finns vanliga butiker blandat med souveniraffärer. De kända turistplatserna hittar du till utan att bli guidad men hit hittar inte alla.

Speciellt inte turister från de nordiska länderna. Spana in våra tips på den godaste maten och de bästa platserna att besöka här. Feel free to peruse the RYP site via the link above. De finaste stränderna, mysigaste. I regel går det att ta sig till resmålen med till exempel hyrbil eller mope och i de fall bussförbindelser erbjuds anges det i texten.


I Gamla stan finns en lite annorlunda typ av shopping där det blandas mellan souvenirer och grekiska produkter. Varje sommar vallfärdar skandinaviska ungdomar hit för att festa, sola och bada. Redan hemifrån kan du boka hyrbil för en eller flera dagar för att smidigt ta dig runt på ön. I Kolymbia finns inte så många butiker eller affärer. Kika efter broderier, keramik, lädervaror, guldsmycken, olivoljor och öns eget vin.


Hyrbil är ett väldigt prisvärt alternativ för att ta sig runt på ön, och både städer och sevärdheter är lätttillgängliga med bil. Zara, HM och Sephora. Sen finns det mysiga shoppingställen inne i gamla stan där man kanske vill gå endast för stämningens skull, där finns armban väskor, skor och annat smått och gott. While yes, you can find the regular tourist spots, there are plenty of other shopping destinations to check out as well.


Many also carry exactly the same. Färjorna går dagligen och man kan välja själv om man vill övernatta eller åka tillbaka timmar senare samma dag.

I Marmaris finns flera mysiga marknader, turkisk mat och nattliv. Bo i rhodos stad så är allt nära. Du behöver aldrig visa id för att gå in på någon klubb där, inte heller för cigg eller alkohol i affärerna. Folket som festar på bargatan är mest folk från Sverige och Norge även Danmark, iofs lite äckliga greker också.


Rhodes (Island) Shopping. Den smule regn, der kommer på øen, falder især fra november til februar, så resten af tiden kan du være procent sikker på at blive mødt af en skyfri himmel, hvorfra solen skinner fra kl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg