onsdag 30 maj 2018

Beckers spackel

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Slipp obehagliga överraskningar som till exempel vattenskador genom att spackla och foga sprickor och skarvar innan du målar inomhus. Gör renoveringen enklare.


Beckers spackel

Spackel Medium är ett medelgraderat färdigblandat spackel som passar på de flesta underlag. Det är mycket lätt att spackla och mycket lätt att slipa. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.


Spacklet är mycket lätt att spackla och mycket lättslipat. Du applicerar med högtrycksfärgspruta (Airless) men även med roller vid skarvspackling av exempelvis gipsskivor. Scotte RS Spackel är lättslipad.


Produkten används lämpligen för i-, på- och bredspackling. Snickerispackel är ett vattenburet spackel som används på träsnickerier och möbler inomhus. Spackel Våtrum är ett färdigblandat extra våtstarkt spackel avsett för tak och väggar i fuktiga miljöer inomhus.


Lämplig på underlag av betong, lättbetong, puts, tegel, väv samt gips- och andra byggplattor. Vid skarvspackling på skivor kan du lägga pappersremsa direkt i spacklet. Spackel medium är främst till för skarv- och bredspackling men även ett bra allroundspackel som fungerar bra vid de flesta olika spackelarbeten. Det ger bästa underlag inför målning och tapetsering. Spackel Fin är mycket lämpligt för skarvspackling av tapeter och byggskivor samt bredspackling där extra slät yta önskas.


Det passar särskilt bra vid skarvspackling av tapeter och bredspackling, men passar även bra vid andra typer av spackelarbeten. Det är lämpligt när du har stora sprickor eller hål där du behöver kunna lägga på ett tjockare skikt med spackel. Det är särskilt anpassat för en god hållbarhet i fuktkänsliga miljöer, som t ex badrum, kök, tvättrum, m. Spackel är en färskvara och håller nånstans mellan - månader i oöppnad burk. Det finns på spackel satt ett bäst föredatum som är bra att använda som riktlinje. Har bäst föredatum passerat så finns större risk att spacklet börjat torka och att dess egenskaper förändrats.


Använd ett spackelsom liknar den underliggande ytan – i grovlek – så att spacklet anpassas till det övriga underlaget. Förutom grovleken ska spacklet anpassas till miljön, exempelvis krävs ett särskilt spackel för våtutrymmen. Se även till att du använder rätt verktyg, så att arbetet går så smidigt och lätt som möjligt. Detta gäller oavsett vilket spackel eller vilken färg den sedan målas med då ingen färg, varken silikatfärg eller någon vanlig väggfärg släpper ut så pass mycket fukt att den i sig kan avhjälpa den sortens problematik.


Beckers spackel

Detsamma gäller för spackel. Alla spackel och de flesta färger är till viss del genomsläppliga av vattenångor. Jag ska tapetsera en hall som idag har målad väv på väggarna, vilket spackel rekommenderar ni att jag ska bredspackla innan med?


Beckers spackel och fog från Tikkurila Sverige AB. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta förvaringslösningar. Dvs vad är det som gör det ena spacklet bättre än det andra?


Dessutom så har jag sett att någon tillverkare har flera varianter av. Använd skyddsglasögon när du slipar över ögonhöjd. När du slipat bör du damma av ytan innan du målar eller tapetserar.


Om du ska tapetsera bör du förlimma spackelytan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg