torsdag 24 maj 2018

Bonde söker fru flashback sigrid

Köp boken billigare på Adlibris. Sigrid Bergåkra och Pål Mases berättar nu att de har tagit en paus i förhållandet. Bonde söker fru -profilen Sigrid och Pål Mases har gjort slut.


Efter en passionerad natt tillsammans med Erik Bäckman, 2 och det drastiska beslutet att skicka hem alla friarna, så hittade hon till slut kärleken i miljonären Pär Masens, 48. Sigrid och företagaren Pål Mases, 4 träffades redan i våras på en hästtävling.

Men det tittarna inte får se är att hennes döttrar bor på gården – under inspelningen. Då ska du självklart söka ! Bonde -Susannas triangeldrama före bröllopet. Susanna Karlsson är både tittarnas och killarnas favorit. Därför hånglar hon med flera samtidigt som hon planerar sin vigsel. Men enligt en källa med insyn lever en av årets bönder redan i en relation.


Jag kan säga så här: alla bönder som är med i programmet längtar efter kärlek, säger TV4:s presskontakt Åsa Örtengren.

Blev lite förvånad över att Thilde och Stefan har separerat. De verkade ju så lyckliga tillsammans men allt är tydligen. Men de män som hon valde ut att komma till hennes gård föll henne inte i smaken – istället skickades de oväntat hem och in kom istället Pål Mases som hon träffat utanför inspelningen.


Fört hamnade hon ett kort romantiskt äventyr med Erik. Sigrid blev rikskändis när hon dejtade män i tv. Sen kom plötsligt miljonären Pål Mases in i bilden. I dag är Sigrid singel igen. Bland annat har hon varit hemlig älskarinna åt en världsberöm holländsk ryttare.


Om Sigrid avslöjade hans namn skulle hela hästvärlden tappa hakan. Jag vill hitta tillbaka till en slags familjeliv. Efter en utmanande dag med mycket nervositet föll två av bönderna för varandra. Det är väl den största längtan. Men det är svårt när någon inte förstår sig på den livsstil jag lever.


Det var en kort, intensiv period när jag trodde att det skulle vara något för mig men jag kom faktiskt in på ridgymnasiet istället. Det betyder inte att jag kan vara väldigt ledsen och nere.

Har man inte kärleken så är man ju ensam. Sigrid är ensamstående trebarnsmamma till Cecilia, 1 Emilia, 1 och Olivia, 9. Men efter ett par månader berättade hon att förhållandet med Pål var definitivt över. I måndagens avsnitt av Farmen VIP sker två avhopp.


Längtar du efter den stora kärleken? Vi söker nu nya bönder till nästa års säsong. Nu har du chansen att skriva ett brev till dem och kanske hitta ditt. Det blir en intensiv dag med en hel del pirr i magen, pinsamma tystnader och röda kinder när Erik, Beatrice, Ingvar och Rolf genomför sina speed-dejter.


Varje bonde måste träffa tio potentiella partners och vissa flörtar mer än andra. Rickard Boström, Anders Berglund och Bertil Hagqvist fick packa sina väskor och lämna gården. Här hjälper Sigrid och brevskrivaren Anders stoet att föda. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av.


Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg