måndag 7 maj 2018

Festmat lättlagat

Till helgen, på födelsedagen eller vid andra festliga tillfällen är det perfekt med lite lyxigare, men även lättlagade recept. Här hittar du recept på enkel festmat som passar för många gäster. Som festmat är en buffé är alltid uppskattat, plockmat ger gästerna en möjlighet till mingel. Stressa ner och gör det enkelt.


Här är sex smarta festmiddagar.

Enkel och lättlagad festmat för många. Ska du laga mat som passar till många gäster? Snabb, lättlagad och fräsch pasta passar alltid! En pastasallad blir dessutom godare när den har fått stått och dra i några timmar eller över natten.


Det är trevligt att bjuda in till fest och bjuda på mat med nya och spännande smaker. Laga våra goda recept på festmat som ger mätta och nöjda gäster! Sätt lite guldkant på din helgmiddag eller lyxa till festmiddagen!


Oavsett om det är vardag, helg eller fest kan man enkelt laga något festligt.

Att laga mat i ugnen är smidigt, och gott blir det också. Här har vi samlat våra recept för rätter i ugn - som lax, kyckling, falukorv och fläskfilé. Ett recept på god festmat med laxfilé. Röd curry och kokosmjök ger god smak.


Tar minuter att göra och räcker till portioner. Tid: minuter Ugnsbakad. Maträtter i ugn på en och samma plåt är mitt främsta knep för lättlagade middagar till en stor familj. Här ger jag dig hela tips på praktisk plåtmat.


Kycklingfilé med teriyakisås, sesamfrön och wokgrönsaker – snabbaste festmaten med härliga smaker! Pannkaksrulle – har du testat? Det är lättlagad festmat som du gör på nolltid! Lammstek, älgstek eller kyckling i ugnen passar perfekt när man är många kring middagsbordet.


Här får du massor av goda tips. Bjud på fest med vegetarisk mat – här hittar du mängder av idéer och inspiration till vegetariska recept att användas till fest! Fyllda dadlar, smakfylld.


Vi tipsar om saker att tänka på och delar med oss av recept på vegansk festmat. Att bjuda en vegan på middag behöver inte vara svårt.

Ha som mål att äta vegetariskt minst en gång i veckan – det är bra för både hälsan och miljön! Sex supergoda och enkla maträtter som sköter sig själv i ugnen. Billigare buffé – tips för budgetsmart festmat En snäv budget för bröllopsmat, festbuffé eller studentmottagning behöver inte alls bli tråkigt. Sno våra smarta buffétrix och bjud in till en stor och rolig fest med mat som inte kostar skjortan.


Festmat Tre sorters tilltugg till nyår. Ingefärslax med pumpapuré. Jordärtskockssoppa med pumpatopping och svampsmörgås.


Smarrigt och lättlagat hur som helst, och funkar bra att spara till lunchldan eller nästa. Snabba och lättlagade recept Recept Lättlagat Snabbt. P hittar du recept för lättlagad festmat s väl som tusentals liknande recept. Bara det inspirerar ju till att kanske fixa något annat än den traditionella grillfesten i sommar.


Det är bra spridning på recepten och maten är lättlagad. Så om du är sugen på att hitta inspiration till sommarens fester så kan jag varmt rekommendera Mingel och festmat med Denise! Förra året skrev jag ett mastodontinlägg med flertalet olika veganska nyårsmenyer, och då jag veta att ni verkligen älskar nyårstips så tänkte jag att jag inte skulle vara sämre detta år heller! Att middagstips på tema lättlagat och snabbt är efterfrågat bevisas av topplistan där riktiga barnklassiker som spaghetti och köttfärssås, köttbullar, tacos och falukorv trängs. Jag brukar sällan anpassa matlagningen efter att det ska vara ”barnvänligt” utan mina barn får äta det som jag serverar.


Såser med matyoghurt som bas är enkelt, billigt och lättlagat till många. En kall sås smaksatt med lite pressad vitlök, olivolja, honung, citronsaft samt hackad persilja eller annan valfri smaksättare som ajvar, mango chutney eller curry. Du kan också ta gräddfil och blanda till gräddfilssås med olika smaksättningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg