torsdag 17 maj 2018

Nhl bästa spelare 2016

Här hittar du även tabeller för hela serien. Det kryllar förstås av världsklasspelare i världens bästa ­hockeyliga. Men vilka platsar i den absoluta toppen? Sportbladets Per Bjurman och Jonathan Ekeliw tog sig an ­uppgiften att ranka grädden på moset: NHL :s bästa spelare.


Här är de bästa spelarna i NHL – enligt SportExpressens NHL -krönikör Gunnar Nordström.

Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Vem är den bästa centern i NHL ? Forwarden, målvakten och målskytten? Vilken tränare skötte sig bäst? Vilka spelare får vi höra mycket mer av under nästa säsong? Och vilka är de bästa Stanley Cup-vinnande lagen genom alla tider?


I det 275:e avsnittet av NHL -timmen blir det stort fokus på de svenska spelarna i NHL.

Linus Hugosson och Jonatan Lindquist har under Uffe Bodins frånvaro satt ihop en lista över de bästa svenskarna i ligan. Den avtäcktes på förra veckans livepodd i Stockholm, men får nu en bredare publik i form av NHL -timmens alla lyssnare. I dag spanar vi in listan över de bästa mötena mellan. Under sommaren rankar NHL. NHL släpps den september i butik.


EA Sports har i vanlig ordning rankat de bästa svenskarna i spelet. Hockey himlself – Gordie Howe. Han är även den äldsta spelaren i ligans historia med sina år och dagar. Det blev totalt NHL -säsonger för Howe, som idag står som staty utanför Detroit Red Wings hemmaarena, Joe Louis Arena. Fyra NHL -svenskar bland de bästa på 10-talet.


Men Lundqvist får ursäkta, bäste svensk är Erik Karlsson med sin tredjeplats bakom Sidney Crosby och Alexander Ovetjkin. Vi börjar på nummer och går upp till nummer 1. ESPN har nu släppt sin ranking på de 1bästa spelarna i NHL under detta decennium – en lista där tio svenska spelare tar plats. NHL - spelare är utnämnda – med svenskar!


När kontraktet skrevs var det största i NHL. NHL firar 1år och i samband med helgens allstar-event i Los Angeles passade ligan på att utse de 1bästa spelarna som tagit skridskoskär i en NHL -rink genom alla de år som passerat.

Henrik Sedin, Vancouver Canucks. Toronto Maple Leafs forward Auston Matthews blev den första spelare någonsin att göra fyra mål i sin NHL -debut. Chicago Blackhawks forward Marian Hossa blev den 44:e spelaren i ligans historia att nå 5mål. Däremot finns det ett antal 39- och 38-åringar som fortfarande spelar aktivt i NHL. McDavid är en matchvinnare du vill ha i laget.


Fyra svenskar tog plats på listan som inte är en ranking, utan en hedersbetygelse. Nedan följer en lista på de tio bästa spelarna , enligt underteckna som skrinnade på en NHL -is den gångna säsongen och som visar att det finns hopp – även om man inte var bäst som tonåring. Närmare 1spelare spelade minst en match eller fler den gångna säsongen utan att vara draftad av ett NHL -lag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg