fredag 4 maj 2018

Sminkförvaring lådor

Spara upp till på Smink. Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Vi erbjuder ett urval av noggrant designade badrumsförvaringslösningar som hjälper dig att enkelt förvara olika typer av produkter i lådor och skåp eller på hyllor.


Förvara dina penslar, pennor, skuggor, glans och stift i ställ så slipper du gräva efter det du söker i en hög. I mitt lilla sminkskåp har jag en sådan låda , där jag förvarar alla ögonskuggor. Ovanpå den får jag då plats att ställa foundations, puder mm.

På Åhléns hittade jag en annan tänkbar sminkförvaring. För många, skulle vi på Fyndiq säga. Därför kan en smart lösning för sminkförvaring vara praktisk — det ger dig en överblick av vad du har och vad du saknar samtidigt som du enkelt kan hålla ordning i ditt smink. Här finns både Cosmetic Organizer med lådor , läppstiftshållare och sminkorganisatörer från massor av olika.


Shoppa säsongens måsten, vi har gjort det enkelt för dig med flera betalnings- och leveransalternativ (se villkor för mer info). Med vår smarta sminkförvaring i akryl behöver du inte slösa tid på att leta i lådor för att hitta ditt läppstift eller din ögonskugga! En praktiskt dubbel låda ,att ha sminkborstar liggande.


Det är inte alltid man kan ha dem stående.

Jag lägger mina,drar ut hela lådan med mina sminkborstar på morgonen, vid sminkning. Allt för att passa gluggen i din hylla, förrådet eller garderoben. När du behöver skydda innehållet mot exempelvis damm, välj en förvaringslåda med lock. Då blir lådan dessutom stapelbar – ställ flera ovanpå varandra och förvara på höjden. En trave förvaring som garanterat rymmer mycket!


Lägg dem på byrån eller i en låda , ett läckert och bekvämt sätt att få översikt över din make-up. Medlemskap i tre nivåer. Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Vi har nu flera betalnings- och leveransalternativ, inklusive gratis leveranser och leverans nästa dag (se villkor för mer info). Badrummet är ofta ett rum fullt med saker i väldigt varierande storlekar- backar, korgar, lådor och diverse små specialförvaringar ger en bättre överblick och. Make Up Organiserare Fack lådor , sminkförvaring. Stor sminkförvaring med en avtagbar topp där du kan ha dina borstar och läppstift i olika fack, botten består av en liten byrå med st lådor.


Jag förstår Fyndiq använder cookies för du ska få den bästa möjliga shoppingupplevelsen på vår webbplats. Se lagerstatus i butik. Jag har kombinerat ihop den med den boxen med två lådor så får man ett helt skrin, toppen.


Sminkförvaring BRANTEVIK B9xL17xH6cm. Bra sminkförvaring är helt enkelt en fråga om ordning och reda.

Bra behållare gör det enkelt att förvara smink på rätt sätt. Hos Eleven hittar du olika sorters sminkförvaring låda i varierande storlekar och former. Vill du ha ditt smink synligt på ett bord eller vill du ha det undangömt i badrumsskåpet?


Oavsett var du förvarar ditt smink är lådor , askar eller burkar A och O för en smart sminkförvaring. Det finns bland annat färdiga sminkställ (organisationslådor) att köpa online eller i butik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg