onsdag 16 maj 2018

Bloggbevakning camilla

Alla bilder på bloggen är faksimils från respektive bloggare och tillhör vederbörande om inget annat uppges. Nu är jag ju faktiskt intresserad av mer än bara kärleksbrev så skicka mig tankar, ideér, tips eller vad du nu vill på samma adress. Denna sida använder cookies för att förbättra din upplevelse hos oss.


Om du söker på dig själv i bloggen så kan du se själv om du är utsatt. Resumé Insikt podd som vi helt tillägnar Isabella Löwengrip. Hon startade sin blogg efter att hon ska ha bett om att få hjälpa mig med min, jag minns inte ens att jag fått ett mail från henne någonsin men kul för henne att hon fick en så pass stor blogg själv.

Sveriges största bloggar. Men nu flyttar hon till Nyheter24. Camilla har angett jobb i sin profil. Bloggare och influencers läses mestadels av ungdomar idag, samt av de som kan ha omnämnts. Flera bloggare har ju gått över till podcasts men ven de är utdöende.


När Breakit sökt henne har hon tidigare avböjt. Kan man bli känd på att blogga om andra bloggar? Bloggbevakning till attack mot Isabella Löwengrip.


En blogg som gick från noll till hundra och som på kort tid blivit väldigt omtalad.

Breakits jämförelse kunde visa att hon har fler läsare än både Isabella Löwengrip och Kenza. Hennes siffra med miljoner besökare har ju fått egna ben. Nöjesguiden att göra efter idag. Nangungunang Chart. Jag hör helt klart till den senare gruppen.


Jag gick tydligen bet på bloggen verkar det som. Genom ett samarbete mellan Adlibris och shoppingappen SEQR, kan köparen scanna en QR-kod med mobilen, godkänna betalningen och direkt få senaste deckaren ”Lejontämjaren” hemskickad. Hon vet precis hur hon ska vinkla inläggen för att besökarna få så smaskiga inlägg som möjligt. I går publicerade Expressen en omfattande granskning som bygger på intervjuer med 40-tal personer som har insyn i hennes företag och privatliv. Den här webbplatsen använder kakor för att göra din upplevelse så bra och kul som möligt.


Samtidigt är hon kontroversiell, kallas skvallerdrottning och elak. Så tror inte på vad du läser på bb. Hon är känd för att ljuga mm. Härligt My att L kommer bo hos dig.


Läs mer på Dagensanalys. Hon har haft tillräckligt jobbigt med allt drama i Svenska Hollywoodfruar, och nu blir hon alltså dessutom attackerad av deltagare från andra kändisdokusåpor. Vart ska det här sluta egentligen! Fyra veckors semester ökade verkligen motivationen och livspeppen i allmänhet.


Spetsshorts Vero Moda, topp och kavaj Zara, solglasögon Illesteva klocka vintage Cartier.

Ut i skogen med dig, var det någon som sa. Jag har aldrig någonsin spenderat så mycket tid utomhus som under denna fas. Det löser ingenting men.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg