måndag 21 maj 2018

Grenuttag lång sladd

Letar du efter lampor till hemmet eller företaget? Välkommen till Tingstad. Beställ dina lampor och elartiklar till marknadens bästa priser på Tingstad. Omsorg från topp till tå!


Rätt utrustning på rätt plats. Välj emballage efter din image. Kolla in vårt sortiment. Delbetala i upp till månader. Alltid fri frakt inom Sverige om du handlar för över 9SEK!


Stort utbud inom kontor, skola och hobby. Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service! Förläng räckvidden på dina eluttag och ordna plats för att ansluta fler produkter – med våra skarvkablar, förgreningskontakter och grenuttag löser du det.


Grenuttag lång sladd

Grenuttag , skarvsladdar och kabelvindor. Skarvkablarna och kabelvindorna finns i många utföranden med olika kabelläng IP-klassning och annat som skiljer dem åt. Detta 2-vägs grenuttag passar utmärkt för dig som behöver förlänga ljusslingan, terrasvärmare eller annat valfritt föremål. Svart 4-vägs grenuttag från Voltomat! Detta 4-vägs grenuttag har Euro-uttag (platta) och passar utmärkt för dig som behöver förlänga ljusslingan, bordslampan eller annat valfritt föremål.


Handla av oss - lågt pris och snabb leverans! Med ett grenuttag utan kabel kan du själv bestämma och anpassa längden på kabeln. Det kan även användas för att ersätta ett trasigt grenuttag. Uttagen i dosan är vinklade i 45°.


Det gör det enklare att få plats med vinklade stickproppar och transformatorer. Får jag själv montera sladden i grenuttaget? Om sladden har gått av eller om isoleringen har skadats får du inte laga den. Däremot kan du kapa av den trasiga delen. Du får bara ersätta sladd , stickpropp och skarvuttag med samma slags materiel som tidigare.


Behöver du byta stickpropp på lampor av annat slag eller på hushållsapparater, ska de lämnas in till en fackman för. Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål. Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov. Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande.


Grenuttag lång sladd

Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Kompakt grenuttag i snygg design. En självhäftande dockningsstation medföljer, som kan fästas på exempelvis vägg, skrivbord eller på undersidan av ett bord. Den smarta utformningen gör att stickpropparna inte är i vägen för varandra.


Levereras med en meter lång sladd med jordad stickpropp. Med grader vridna uttag. Slå på och av olika apparater separat. Praktiskt fäste för väggmontering. Lång anslutningskabel m. Bestäm själv hur lång sladd du behöver eller ersätt ett trasigt grenuttag.


Grenuttag lång sladd

Vi erbjuder ett brett sortiment av grenuttag. Köp ett grenuttag fraktfritt online eller beställ och hämta i din närmaste Lagershop. Ett grenuttag löser snabbt och smidigt dina praktiska problem när dina lampsladdar eller andra sladdar inte riktigt når fram till de vägguttagen som du har installerade i hemmet.


Vill du exempelvis få el ut på terrassen eller i trädgården kan du med fördel använda några av våra grenuttag som är godkända för utomhusbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg