fredag 25 maj 2018

Resa till bali tips

Boka snabbt och enkelt. Hitta din perfekta semester här. Spara när du bokar paketresor. Res mer, spara mer med Expedia. Lös in poäng mot resekuponger! Betala inte mer än nödvändigt.

Alla resor på ett ställe. Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu här! Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.


Vi kommer att flyga från Köpenhamn med Qatar Airways. Efter research verkar det vara ett bra. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad.


Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer. Planerar du drömsemestern i tropikerna?

I Kuta trängs surfarna med backpackers, Ubud passar den som gillar konst, Nusa Dua har vackra stränder och i Lovina kan du se delfiner. Stränderna är av sand och lava och bästa tiden att resa är juli till september. För man vet aldrig vad som väntar på Bali. Bali är en ö som passar alla. Casa Vintage Beach på Gili Trawangan.


Det vackra grönskande landskapet är fyllt av vulkaner, risodlingar och längs kusten finns det många sandstränder. Här hittar du allt du behöver veta om att resa till Bali. På vår sida hittar du information om var man hittar prisvärda resor och vi hjälper dig med att gallra fram och boka högkvalitativa hotell i alla prisklasser. Här finns resmålen som passar romantiska par, familjer och partyhajar. Vi har samlat mattips, våra favoritstränder, sevärdheter och saker att göra på Bali.


Här har vi samlat alla tips och reseguider inför resan till Bali. Men det allra bästa sättet att upptäcka ön är att höra sig för och få tips från människor man träffar eller som bor där. Resan inleds med en övernattning i soliga Sanur, där du kan koppla av efter den långa flygresan och vänja dig vid tidsskillnaden innan resans program startar på allvar. Det blir aldrig som man tänkt sig, det blir alltid så mycket bättre. Dagen efter går turen till en av Balis bäst bevarade hemligheter i det centrala höglandet, nämligen den lilla pärlan Munduk.


Denna tropiska och gröna ö är full av liv och vackra vyer. Indonesien är inte mycket större än Gotland. Väl på plats är det väldigt billigt att båda äta och bo på Bali.

Det finns otroligt många hotell att välja mellan, från budgetalternativ till exklusiva resorts med all tänkbar service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg