fredag 18 maj 2018

Bodaholm gk

Bodaholm gk

Bodaholm Golf har varit värd för tävlingen Scandinavian Longdrive där vinnaren slog en drive på 3meter! Som medlem i Björklidens Golfklubb får du tillgång till spel på GolfStars totalt sexton 18-hålsbanor och fem 9-hålsbanor i Stockholmsområdet. Vad kan man hitta på en regnig kväll i oktober? En grupp ur Björklidens GK ägnade onsdagskvällen åt att planera vårens aktivitet för medlemmarna kring de nya golfreglerna.


Bodaholm gk

Håll ögonen öppna för inbjudan när den kommer och boka dig innan det hinner bli fulltecknat. Mest golf för pengarna! Välkommen till GolfStars anläggningar med st golfbanor i Sverige och Spanien. Bli medlem från 3sek Golf-id inom timmar En fri greenfee ingår Gå med i Sveriges snabbast växande golfklubb nu!


På jorden finns ett unikt område – en skärgård med gröna öar, blått vatten och orörd natur. En av de första anhalterna till detta område från Stockholms. VÄLKOMMEN TILL WATTHOLMA GOLFKLUBB Banan är utmanande för den duktige golfaren på birdiejakt men de som inte kommit så långt i sin golfutveckling möts. Om Enköpings GK Banan är en vacker, välskött parkbana med två niohålsslingor som både börjar och slutar vid klubbhuset. Här finns drivingrange, puttinggreen, övningsgreen och övningsfält.


I klubbhuset ligger kansli, shop och vår fina restaurang. Klubbens golfpro erbjuder naturligtvis all utbildning man kan önska sig. Fullerö GK – nära Västerås och Mälaren – brukar beskrivas som en park- och skogsbana.


De första nio hålen kantas delvis av skog, medan de sista nio hålen ligger på gammal åkermark, bruten av mindre skogspartier. Spelplanen varierar kraftigt beroende på väder och vind. Potatis är ett fantastiskt livsmedel, go mångsidig och nyttig. Vi är tredje generations potatisodlare på Bodaholms Gård på Värmlandsnäs. Här hittar du Upsala GK – mer än bara golf.


Spela golf i Uppsala på en av Sveriges finaste golfbanor. Boka starttid på golfbanan redan i dag! Vi vill att Nacka Golfklubb.


Arlandastad Golf är en komplett golfanläggning som erbjuder något för alla typer av golfare. Tillgänglighet, kvalitet och service är vårt motto. Grönlund GK - Golf Grönlund är med i GKplus - Som fullvärdig medlem hos oss spelar du fritt på nio banor!


Vidbynäs en del av Golf South Sthlm. Golfen förändras och vi utvecklas. Lars Andersson tar över som ordförande efter Urban Strömqvist. Antalet medlemmar på stabil nivå.


Var med och fira att Upplands Golfförbund fyller år. Kvaltävling till UGF Masters där bästa lag går vidare till finalen som spelas på Ålands GK i September. Anmäl dig till kvaltävlingen på Bodaholm maj via Min Golf elle. Sofielund GK ligger endast minuter från Stockholm. Hos oss behöver du inte boka starttid då vi tillämpar bollränna veckans alla dagar.


Natur Utmaning Trivsel. Du får mycket för pengarna genom att vara medlem i Wattholma GK. Vi erbjuder olika medlemskap som presenteras till höger.


Anmälan skall ske i receptionen senast min före start. Missa inte vår nya restaurang som är jättebra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg