tisdag 15 maj 2018

Ljudböcker familjeabonnemang

Ingen bindningstid - Enormt utbud av ljudböcker och e-böcker - Se topplistan nu! Hos Adlibris hittar du tusentals ljudböcker , både nya och klassiska titlar. Ladda ner och börja lyssna direkt via datorn eller mobil. Här är de bästa ljudbokstjänsterna.


Ljudböcker familjeabonnemang

Prova alla gratis utan bindningstid. Familjeabonnemang för ljudböcker. Det har länge funnits en efterfrågan på familjeabonnemang för ljudböcker. Det har inte känts rimligt att man ska behöva skapa flera konton för att lyssna i samma familj. Fram tills ganska nyligen har gensvaret från ljudboksapparna varit ganska svalt på den här fronten men nu har det börjat hända.


Jämför appar för att lyssna på ljudböcker i mobilen. Se vilken app som har det största utbudet av ljudböcker ! Storytel erbjuder tusentals ljudböcker och e-böcker, enkelt, i din mobil. Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Vilka erbjuder familjeabonnemang ? I dagsläget är det Nextory och BookBeat som erbjuder familjeabonnemang.


Nedan går vi igenom hur de funkar hos respektive streamingtjänst. Nextorys familjeabonnemang skiljer i pris beroende på hur många som ska dela på abonnemanget. Upp till fyra användare kan man ha per konto.


Storytels nya familjeabonnemang kommer lanseras i Sverige, Finlan Norge, Danmark och Island. Kids Mode lanseras på samtliga marknader. Nextory lanserar idag ett familjeabonnemang för sin streamingtjänst. Det gör att familjemedlemmarna kan skapa egna listor med böcker och lyssna samtidigt från olika enheter. Vi kommer fortsätta att utveckla vår tjänst för att ligga i framkant och erbjuda nya funktioner till våra kunder.


Vår vision är att öka läsandet. För precis en vecka sedan presenterade Storytel lanseringen av sitt familjeabonnemang. Med det kan man länka samman upp till tre profiler för att sänka månadskostnaden. Totalt kommer sex enheter att kunna streama samtidigt. Ljudböcker passar alla och låter dig ta del av allt från gripande historier till faktalitteratur var du än befinner dig.


Samtliga streamingtjänster för ljudböcker som vi jämför har ett stort utbud och olika genrer för att passa alla olika typer av lyssnare. Skaffa familjeabonnemang hos Telia! Dela ditt abonnemang med familjen och spara pengar varje månad. Ni delar på surfen och får allt på samma faktura.


Ljudböcker familjeabonnemang

Du får obegränsad tillgång till de mest populära titlarna inom genrer som deckare, romantik, fantasy och ljudböcker för barn direkt i mobilen. Ljudböcker med familjeabonnemang – för dig som har barn. Hitta ljudböcker att lyssna på.


För dig som har familj och barn så är det optimalt med tjänster för ljudböcker med ett bra familjeabonnemang. BookBeat går det att testa tjänsten i 14-dagar innan abonnemanget sätter igång. Utbudet hos BookBeat är inte enbart engelska och svenska titlar utan även finska, tyska, spanska och italienska. Förutom ljudböcker finns också ett stort utbud av E-böcker och i ett antal titlar kan man även växla mellan att läsa och lyssna på boken efter eget behag. Så då var det till slut var det Storytels tur att lansera familjeabonnemang , något som många har efterfrågat.


Man har två olika versioner. Lyssna på ljudböcker gratis i upp till dagar med exklusiva rabattkoder. Att Storytel skulle släppa ett familjeabonnemang var ingen hemlighet, i kvartalsrapporten avslöjade de till och med att det skulle ske före jul. Och det visade sig vara idag, knappt tre veckor före julafton.


BookBeat ger dig tillgång till tiotusentals ljudböcker och e-böcker i mobil och surfplatta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg