onsdag 16 maj 2018

Logistikmässa 2017

Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. Kistamässan ligger mitt i nordens Silicon Valley, Kista Science City i Stockholm. Redo för omvälvande upplevelser?


Hos Svenska Mässan hittar du Nordens vassaste utbud av mässor och konferenser. Här kan du djupdyka i det som är viktigt på.

Vilken fullträff det blev! Vi vill ständigt utvecklas och förbättras och för att göra så bra mässor som möjligt för dig som besökare. Malmömässan är en modern mötesanläggning som ligger i hjärtat av Greater Copenhagen. Sveriges största guide över mässor och konferenser för privatpersoner och företag som letar efter en mässa eller konferens att besöka eller delta på. Elmia Future Transport Sveriges ledande transport- och logistikmässa.


Utställarna är mycket positiva till att Stockholm har en sådan här mässutställning, framhåller Camilla Lundin. På utställningsgolvet fanns två seminariescener med digert program under båda dagarna. LogiMAT, the International Trade Fair for Intralogistics Solutions and Process Management , sets new standards as the biggest annual intralogistics exhibition in Europe.

This is the leading international trade fair that provides a comprehensive market overview and competent knowledge-transfer. Det hållbara logistiknavet strax norr om Stockholm. Du får dessutom möjlighet att inspireras och få kunskap av välkända branschprofiler och experter på mässans alla tre scener. Postrack kommer att medverka och finnas i Hall A monter 224.


Vi bjuder in till intressanta seminarium för att du skall kunna fördjupa dig kring de möjligheter som finns att förbättra konkurrenskraften genom effektivare. Här presenteras kommande evenemang på Åhaga. Miss Li klar för vårturné – Den gångna sommarturnen kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig.


Sedan många år deltar Håbo Marknads AB i mässan Logistik och Transport som hålls varje år på Svenska Mässan i Göteborg. Vill Ni boka en tid för ett personligt möte så ber vi er kontakta Håkan Andersson på följande mailadress hakan. På jakt efter de senaste trenderna inom supply chain management och logistik?


Skriker ditt företag efter nya lösningar? Vi har samlat sju av de populäraste. I vårt nätverk trafikerar vi cirka 2platser i Sverige och Norge och med partners når vi hela Europa.


Kunderna erbjuds möjligheten att märka sina transporter med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Green Cargo ägs av svenska staten. Den – oktober deltar vi på Norges största logistikmässa ”Transport och Logistikk” i Oslo.


Vår VD Jan Kilström deltar oktober under seminariet och ger bakgrunden till varför vi valde att gå in och etablera oss i Norge.

På mässan har vi också egen monter, om du är där kom gärna förbi och prata med oss i monter 25. En av dess styrkor är att den arrangeras parallellt med Empack och Industrimässorna. Det blir väldigt starka s ynergier mellan de här mässorna i och med att vi täcker hela produktionskedjan under ett och samma tak, från ax till limpa. Senaste från InQuire Nyheter Här hittar du både de senaste nyheterna och nyhetsbreven.


Vill du säkerställa att få våra nyheter direkt till din mail kan du. Idag en helt fantastisk plats för konserter, mässor, show och events.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg