torsdag 31 maj 2018

Filmer 2016 komedi

Vår 10-i-topp blev en salig blandning av Wall Street-satir, ungdomsfantasy, Andra världskriget-drama, stillsam skräck, noir-thriller och feelgood- komedi och science fiction. Filmen måste ha fått minst ögon i betyg av någon på Filmtopp. Detta kan innebära att vissa filmer som tidigare har haft premiär utomlands slinker med.


Men utrymme ges även till pizza, fotbollssnack. Det verkar som att vi har ännu ett storslaget filmår framför oss. Här är dock tio komedier som de flesta verkar älska.

Detta eftersom de fått högst betyg på:s (Internet Movie Database) lista över världens bästa komedier. Bra priser och snabb leverans. Topplistan - Komedi - Film online på CDON.


When a great deal means a great deal! Och man behöver inte leta särskilt långt bort för att hitta guldkornen. Genom åren har Sverige levererat flera filmer i världsklass. Nedan listar vi några av oss på Filmtopps bästa tips på svenska komedier.


Här hittar du fler tips på svenska filmer. Listan kommer att uppdateras löpande under året - bokmärk gärna om du gillar svensk film !

Vem pappan är vet hon inte, eftersom att det finns två olika män som hon spenderat natten med nyligen. This feature is not available right now. Please try again later.


Jonas Karlsson spelar kvinna och ställer sig i raden av klassiska filmer som Fram för lilla Märta, I hetaste laget och Tootsie. Detta är mycket rappt, väldigt roligt och rejält begåvat, skrev Mats Bråstedt. Skip navigation Sign in. Comedy movies , movie release dates. Efter Dumma mej och Dumma mej kommer nu en spin-off- film som lägger sitt fokus på minionerna.


Men tro inte att det inte finns plats för en superskurk för det. Sandra Bullock gör rösten till Scarlet Overkill, som tillsammans med sin uppfinnande make hotar att ta över världen och förgöra de minioner som lever där. Se alla bioaktuella och kommande filmer på bio som har fått ett premiärdatum. EKSKUL - Film Terbaik indonesia sepanjang masa. Den här filmen kan man nästan bara se för att Rebel Wilson är med (och vill man ha mer av henne rekommenderar jag How to be single).


Filmen tar upp frågan om män och kvinnor verkligen bara kan vara vänner och kretsar kring collegevännerna spelade av Meg Ryan och Billy Crystal. Filmen som blev en massiv succé har hyllats i årtionden och anses av många att ha revolutionerat den romantiska komedin. The art of getting by.


Ni kommer att hitta bra och välskrivna recensioner om varje film så det ska bli så lätt som möjligt att hitta den bästa filmen passande för dig, tips på kommande filmer hittar ni också här. Vad sägs om en riktigt bra och romantisk komedi , en romcom, i kväll?

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Det är ungefär allt som är känt i skrivande stund. Jo, Benicio Del Toro ansluter som något slags skurk också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg