tisdag 29 maj 2018

Chaniakusten kreta

Chaniakusten kreta

Vi förhandlar så att du slipper. Fantastisk semester till bra pris. Läs mer och boka idag. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.


Chaniakusten kreta

Aktiviteter på Kreta Kreta är som gjort för en aktiv semester. Här finns aktiviteter för hela familjen. Kreta är också allmänt känt för sina många vandringsleder, i synnerhet EEuropean Footpath. Vi hjälper dig att hitta din favorit. Den två mil långa kusten är i stort sett en enda lång härlig sandstrand.


Här hittar du allt från familjedrivna pensionat till all inclusive-hotell i lyxklass. Bäst reser du till Kreta maj till september. Här myllrar det av badorter som varje år fylls med.


Här får du som funderar på att åka till Kreta tips om stränder. Kreta Jeep Adventure med skräddarsydda resplaner - Chauffeured Private Tour. Det finns mängder av utflyktsmål på Kreta. Med hyrbil kan du välja själv bland öns många smultronställen. Fallassarna är en härlig upplevelse av flera kilometer lång sandstrand och kristallklart vatten på västra Kreta.


Semesterorten Agia Marina är ett populärt resmål på Kreta för oss svenskar. Området är mycket trivsamt och passar perfekt för barnfamiljer. Res till de solvarma stränderna i Agia Marina på Kreta. Staden är uppdelad i den gamla staden Pana Platanias, samt den mer moderna stadsdelen nära havet, Kato Platanias.


Greklands största ö har flera underbara och charmiga semesterorter som är perfekta för sol och bad. Kreta var under arabiskt styre mellan 8och 9då det återgick till bysantinskt styre. Osmanska riket Kreta från Republiken Venedig. Kreta var centrum för Europas äldsta civilisation, den minoiska, och ön har varit under styre av bla italienare och turkar vilket syns i många bevarade byggnadsverk och den varierade, hälsosamma matkulturen. Chania ( Kreta ), Crete.


Kreta är 2kilometer från väst till öst och mil på sitt bredaste ställe och har drygt 1mil kust. Kreta är den största av de grekiska öarna med sina 2gånger kilometer, och näst störst i de östra delarna av Medelhavet. Förutom den lilla ön Gavdos som ligger kilometer bort så är det också den sydligast belägna ön. Det är inte konstigt då det här finns det mesta för en underbar semester. Platanias bjuder på en avslappnad och välkomnande atmosfär, och har samtidigt ett härligt pulserande nattliv.


Chaniakusten kreta

Vings Sunprime i Grekland ligger i populära Platanias. Vi samarbetar med ett mycket trevligt 4-stjärnigt hotell, nybyggd och med mycket välutrustade rum speciellt anpassade för personer med funktionshinder. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.


På grund av det heta klimatet är därför vår och höst bästa tiden att besöka Kreta. Vattenland är som ett äventyrsbad utomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg