torsdag 2 mars 2017

Golfskola skåne

Vi förhandlar så att du slipper. I samspråk med tränare lägger du upp träning som passar dig och din grupp. Allt från minuters lektioner till heldagsträning.


Nedan hittar du förslag på golfskola : Golfskolepaket 1: timmes instruktion Sving. Snart kommer årsavgifterna att skickas ut. Som vanligt är klubben oerhört tacksam om ni betalar omedelbart nu i december.

Då deltar ni även i lotteriet på. Golfklubbar i Skåne , vi har golfklubbar med nya medlemskap och golfpaket i skåne , golf club membership in south of sweden,Spela golf i Södra Sverige, golf in south. Hej, välkommen till Pauls Golfskola.


Paul Berglund har arbetat som instruktör i över år. Han har ett mångårigt förhållande till golfen. Vi erbjuder golfresor, gruppresor och golfkurser till noga utvalda destinationer och golfanläggningar.


Välkommen att boka din golfresa hos oss på 360golf. Hos oss finns det både en 18-håls PAY AND PLAY-bana, på den kan alla spela!

Söderåsen är en urbergshorst och nationalpark i nordvästra Skåne , i kommunerna Bjuv, Klippan, Svalöv och Åstorp. Röstånga i sydost till Åstorp i nordväst. En oas där vi jobbar enbart med ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Skånes högst belägna kyrkby Stenestad ligger mitt på åsen, 1meter över havet. Om du kommer själv eller tillsammans med någon så har ni alltid SPA-et för er själva.


Boka golfweekend på Skånes finaste golfanläggningar omgivet av Helsingborgs vackra landskap. Boka ett av våra golfpaket och upplev en golfweekend du sent glömmer. Att spela golf är ett sätt att umgås, få motion och koppla av på samma gång. På Hooks Herrgård ligger två natursköna golfbanor, Skogsbanan. Våren kommer först till Skåne ! Kombinera paket som du önskar genom att välja från våra tillval längre fram.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Följ med på vår golfskola till Cypern med Rolf Lossius. Lilla Viks Golfrestaurang har stängt för. En vecka med mycket golf, trevligt sällskap och härligt klimat.


Under åren som gått har jag hela tiden vidareutbildat mig genom PGA och har i dag högsta PGA-statusen, M5. I grunden är det själva spelet som lockat mig in i golfbranschen.

Strax öster om Helsingborg möts du av bokskogsklädda åsar, dramatiska dalar och strömmande vattendrag. Utsikten över det skånska landskapet är hänförande. Vill du vara vältränad lagom till säsongstarten? Ta chansen att slipa svingen inomhus under tiden. Vår populära golfskola Easton Golf Academy är tillbaka i vår.


Den här gången åker vi till härliga Cypern. Säkra din plats redan idag! I Skåne finns stora städer som bland annat Malmö, Helsingborg, Lun Ysta Kristianstad och Ängelholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg