torsdag 2 mars 2017

Diskotek københavn 30+

Känn stadens puls under en nattklubbs- och barrunda i Köpenhamn. Få ut det mesta av din sightseeing! Upplev staden från vattnet. Boka upplevelserna med bäst omdöme.


Se staden på dina villkor. Alla de bästa turerna på din resa. Utforska stadens alla hörn. Hitta turerna med bäst omdöme idag. Natklubben HIVE ligger i hjertet af København tæt på Gammeltorv, og tiltaler typisk et publikum i tyverne.


HIVE er en del af Københavns mere eksklusive natklubber som Arch og Søpavillonen, hvilket også. At Dolores is a club searching for those who have not only the ability to attend parties, but the power to make them fail. Rosie McGee`s ligger centralt i København lige ved Tivoli og Rådshuspladsen. Diskotek IN København - stedet for elektrolys fans. Klubbar och diskotek i Köpenhamn.


Diskotek københavn 30+

Bakken Kbh (Flæsketorvet 1 København ) Den Bakken ligger en klubb i Meatpacking District, var i de flesta helger, Det finns händelser som inkluderar levande musik. På torsdagar är det kväll THRST, speciellt populär i nattliv i Köpenhamn. De bedste Natklubber i København - Airbn. VED STRANDEN 1 vinhandel, vinbar.


Spring is apparently upon us. Mostly on the inside though Outside starts friday the 29th of March Bedste diskotek københavn Gå i byen i København og danse. København , Danmarks hovedstad og selvfølgelig også det fedeste sted i Danmark at gå i byen.


Men først etter midnatt blir det liv i de mange nattklubbene. Hvis du tror at københavnerene er rolige og innesluttede vil du få en annen oppfatning etter en tur ut på byen. BumbaClub er tilbage for 6. Fri entré inden midnat. Natbar Nyropsgade 39- København V Åbent fredag og lørdag kl.


Denne gruppe er for dem som har arbejdet og kommet på Tordenskjold og Annabell som gæster. Nattklubber og diskotek i København I København svinger det så og si hele døgnet. Boulebar Nørregade ligger midt i København og er Københavns bedste indendørspark. En restaurant med et flot traditionelt Tex Mex køkken. Heidi’s Bier Bar er den originale afterskibar i København.


Vores værtinder er klædt i flotte tyrolerkjoler, og de skænker den ene store skummende øl efter den anden, mens de kækt svinger fletningerne og byder dig indenfor til fantastisk afterskistemning. Flot in­drettet serverings­lo­ka­le i kinesisk stil med meget plads til gæsterne. Køk­kenet er stor­t, og der er alt i køk­kenmaskiner. Der er stor serveringsbar ved in­d­gangen.


Ibyen-redaktør: Kære restaurantgæster og spisesteder i København. Vi har et problem, vi er nødt til at tale om. Farvel til en helt særlig kinesisk buffet med Big Dick Energy på Åboulevard.


Klummer Tak for alt, Chun Bo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg