onsdag 3 augusti 2016

Enkel lyxig middag

Greatdays - Upplevelser i hela Sverige - Perfekta presenten. Avrunda arbetsveckan med att fixa en god fredagsmiddag. Fira starten på helgen med en god middag på fredag och duka upp med trevliga rätter.


Varför inte göra fredagsmiddagen till en två eller tre rätters middag ? Här får du trevliga recept som hjälper dig att fixa en lyckad fredagsmiddag. Njut av en lyxig trerätters som går snabbt att göra och som innehåller få ingredienser.

Snabbt, gott och enkelt helt enkelt. Oavsett vad man väljer att servera för mat på lördagskvällen ska den vara vällaga och passa när man vill ha det lite festligare. Här hittar du enkla recept på god och lyxig mat till lördagen som passar bra om man vill unna sig det lilla extra till lördagsmiddagen eller om man ska ha fest. Här hittar du massor av snabba och enkla recept på härliga helgmenyer och trerätters middagar. Helgmat får gärna vara lite extra god och lyxig.


En lyxig middag behöver inte ta lång tid. Här har du tre snabba och enkla recept på en lyckad lyxmiddag. Pasta, drink och dessert.


Om du har svårt att hitta inspiration till middagen så finns här recept på enkel helgmat.

Gott, snabbt och enkelt. Festmiddag till helgens stora bjudning eller en festlig middag för två? Hos oss hittar du goda recept i alla olika svårighetsgrader.


Bästa mat-kameleonten som blir precis så lyxig som tillbehören tillåter. Som den här enkla tomatpastan som får guldkant av getost, valnötter och färsk basilika. Om ost och nötter inte lockar, gör ett säkert kort: Himmelsk gryta med. Här har vi samlat enkla recept som du kan prova till middag. Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av.


Här hittar du snabblagade favoriter, enkla recept på middagsrätter med ganska få ingredienser och prisvärda råvaror. En huvudrätt eller varmrätt serveras ofta som en del av en tvårätters eller trerätters middag. Här finner du en mängd olika enkla recept på god mat som passar bra till bjudning och fest. Recepten är enkla att göra och många har bilder steg för steg.


En perfekt upplevelse att uppleva i par eller i grupp. Det ska vara enkelt och framför allt gott att laga en nyttig middag. Fyrverkerier, bål, partyhattar och framför allt en lyxig middag i goda vänners lag, det är nyårsafton. Bjud på en trerätters nyårsmiddag eller en dignande buffé.


Vi räknar med att du har potatis, pasta, baskryddor och lite annat i skafferiet. Köp hem kyckling, lax.

Här samlar vi enkla , goda och snabblagade middagsrecept – så du faktiskt kan hinna med en riktigt bra, hälsosam och trevlig middag – även i vardagen. Lyxiga vegetariska middagar – här är fem festliga vegetariska rätter. Mästerkocksfinalisten Jennie Benjaminsson bjuder på härliga matupplevelser med allt från confiterade betor, gräddiga nässlor och champagneplättar. Vem sa att det inte finns lyxmat som är helt vegetarisk?


Lättlagat men lyxigt med vintips till. En rätt räcker inte - trerätters middag ska det vara samt lättlagat och gott. Och vad ska man dricka till? Du går i snabbköpet och huvudet är tomt.


Misströsta inte - det finns flera rätter att plocka ihop av vanliga varor. Enkla och goda rätter i trevlig följd med passande dryck. Vardagens middagar ska snabbt och enkelt kunna svängas ihop utan att man ska behöva tumma på den goda smaken. Kolla in våra middagstips på enkla maträtter som är perfekta för stressiga arbetsdagar. Enkla tipsen på romantisk middag för två Kärleken går via magen sägs det.


Fira alla hjärtans dag med gott att äta. Förslagsvis en smaskig hjärtformad Valentintårta med hallon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg