måndag 29 augusti 2016

Finja golvavjämning

Med vår produktväljare och mängdberäknare för golv kan du hitta rätt golvavjämning på ett snabbt och enkelt sätt samt beräkna materialåtgång. Avjämningsmassa för inomhusbruk. För fallbyggnad och fribärande konstruktioner. Lämplig som underlag för limmade mattor, klinker och flytande trägolv. Dammreducera fiberförstärkt och pumpbar avjämningsmassa för inomhusbruk.


Verksamheten innefattar allt ifrån konstruktionslösningar för murat och putsat byggande till san specialbruk och prefabricerade helhetslösningar för bostäder, kontor, industri och lantbruk.

Finja Betongs nya golvsortiment är anpassat för marknadens höjda krav på golvavjämning i bostäder, skolor och offentliga byggnader. Produkterna håller hög teknisk kvalitet. Alla avjämningsprodukter är registrerade i BASTA, Sunda Hus och Byggvarubedömningen. När Tegelhagens skola och förskola skulle få nya golv föll valet på Finja Betongs golvavjämning Allroun 5Industri och Flexplan,.


Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress. Via ett brett nätverk av kvalificerade återförsäljare tillhandahåller vi ett gediget torrbrukssortiment för användningsområdena mura, putsa, gjuta och laga och flera av våra bruk finns numera i slitstarka plastsäckar.


Snabbhärdande, pumpbar avjämningsmassa avsedda som ytskikt för industrigolv inomhus. Golvavjämning 5Industri FINJA.

Materialet uppnår hög ythållfasthet. Beställ allt inom Flytspackel m. Självuttorkande avjämningsmassa. På underlag som betong, keramik, trä och gips. Skikt: 0-mm på betong. Färdigt slitskikt för tung industri, frostbeständig i salt miljö.


Finjas golvsortiment innehåller en rad produkter av flytspackel som fungerar på ett flertal underlag. Golvprodukter är lättarbetade, användarvänliga och vattenskadestabila. Vår EPS-betong är en isolerande lättviktsuppfyllnad som fungerar för både inom- och utomhusbruk. Den är dessutom dammreducera pumpbar och lämplig under.


Tänk på: att läs alltid anvisningar vad gäller underlag och primers. Nu finns Finja , ett av Sveriges ledande betongföretag, på Mynewsdesk. Alltid med snabb leverans! Professionell rådgivning.


Våra rörliga arbetsanvisningar för badrum, där vi visar hur våra produkter steg för steg används vid en badrumsrenovering, är uppskattade. Att vi nu lanserar fyra nya filmer, blir en naturlig fortsättning, säger Veronica Jensen på Finja. Finja Betong lanserar fyra filmer som ingår i satsningen på rörliga arbetsanvisningar.


Finja arbetar långsiktigt med miljö- och kvalitetsfrågor, dels för att kontinuerligt minska miljöpåverkan, dels för att producera produkter med hög kvalitet. Om du vill veta mer om våra miljösatsningar och hur vi tillämpar dem i vår vardag hittar du det under Miljö och kvalitet på finja.

Nu kan du enkelt hitta rätt golvavjämning med hjälp av vår produktväljare. Ange de val som är aktuella för projektet och våra rekommenderade golvprodukter. Utöver detta har vi ett brett utbud av övriga betongprodukter för exempelvis murar. Samtliga golvprodukter klarar golvvärme och är vattenskadestabila.


Finja Tätduk används till tätning av golv och vägg i våtrum och utrymmen med liknande belastningar. Det är en sandwichkonstruktion bestående utav två yttre lager polypropylenväv med en inre kärna av vatten- och ångtät polyetenfilm. Ingår i Finja Dukbaserat Tätsystem. Blandning utföres med borrmaskin och visp eller för ändamålet avsedd blandarpump. Rätt vatteninblandning kontrolleras med flytprov.


Se flytförmåga under Tekniska data. Stort urval av Flytspackel på HORNBACH. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg