onsdag 17 augusti 2016

Granngårdens betfiber

Ges enbart eller tillsammans med övrigt kraftfoder. Köp hästfoder på pall! En pall innehåller säckar. Vid köp av helpall krävs lossningshjälp med truck eller lastmaskin.


Fodret innehåller en väl balanserad fibersammansättning med låg socker- och stärkelsehalt samt med förhöjd fetthalt från linfrökaka och sojaolja.

Recept: Hästtårta av Granngårdens eget foder. I år är det år sedan Granngården började tillverka eget hästfoder. Det ska såklart firas med en riktig hästtårta. Se här hur du kan göra din egen! Allt började med en fråga från en kund ”Varför har ni inte müslifoder?


Vi har ett rent ut sagt pisshö och jag får fodra kraftfoder i mängder som jag aldrig behövt tidigare. Pavo sports fit, 5g soja samt.

Just nu har vi Granngårdens Valpfoder för 180kr. Johansson, en av Sveriges mest framgångsrika travkuskar och tränare har under två år testat Granngårdens nya Elitfodersystem som är framtaget för att kunna anpassa foderstaten till varje hästs behov och tävlingsstatus oavsett disciplin. Det är viktigt att kunna individanpassa utfodringen och samtidigt se resultat. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället.


I över hundra år har vi varit en. Här hittar du inspiration och kunskap kring allt som rör det jordnära livet. Trädgår odling, djur och lantbruk.


Betfor kan säkert också funka men det innehåller väldigt mycket socker om man jämför med betfiber. Granngårdens hästfoder Elit Proteinspecial är ett extra proteinrikt kompletteringsfoder som kan användas till alla hästar. Fodret är berikat med E-vitamin, magnesium, selen och koppar samt levande jästkultur och är särskilt lämpligt vid ökat behov av kvalitativt protein (potatisprotein). Betfiber är just rena betfiber. Vill du köpa hästfoder på pall?


I vår lanserar Granngården ett helt nytt fodersystem som bygger högkvalitativt grovfoder i kombination med kraftfodret Elit Koncentrat. Det är anpassat till de senaste träningsrönen mot högpresterande tävlingshästar inom rid- och travsport. Jag har fått lov att börja ge henne lite av Granngårdens betfiber mash, endast i syfte att hon ska få i sig sina fodertilskott och frön.

Hästfodret har en låg socker- och stärkelsehalt, är berikad med E-vitamin, magnesium, selen och koppar och innehåller levande jästkultur för att stödja prestation. Ges uppblött utöver normal kraftfodergiva. Vi har råttor i krypgrunden” om Dorothy utan att lyckas speciellt. Ingår den i någon serie eller så?


Granngårdens kattmat med nöt är ett svenskproducerat smakrikt och lättsmält torrfoder till alla katter oavsett ras och ålder. De spröda bitarna har en väl avvägd balans mellan protein och fett samt innehåller alla nödvändiga vitaminer och mineralämnen. Levereras i en praktisk påse med återförslutningsbar zip! Jämför priser och läs recensioner på Husdjur.


Jag har inte gett Mini betfor så länge, utan började för att hon skulle få i sig foderjästen och oljan ordentligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg