torsdag 18 augusti 2016

Suomi24 posti ei toimi

Posti ei ole toiminut muutamaan päivään, minäkin etsin tiedotusta sivuilta, mutta ei mitään selvitystä asiaan löydy. Toivottavasti alkaa pian toimimaan! Ei toimi alkoi tökkiä 20.


Sähköpostiosoite ei myöskään pysty vastaanottamaan viestejä aktiivisuusajan umpeutumisen jälkeen. Yleisin syy, miksi lähetetty viesti ei tule palstalle on käyttäjän tietokoneen palomuuriasetuksissa.

Ota yhteyttä oman palvelun tarjoajaasi saadaksesi tarkempia ohjeita palomuurin asetusten tarkistamiseksi. Viimeisestä viestistä on palautunut takaisin. Postille on ihan sama annetaanko sille palautetta tai ei , palvelu meneen kaike aikaa kuienkin huonommaksi. Miksi postiin ei pääse?


Tulee vaan joku ox suite sivu mistä ei pääse eteenpäin! Eli muita yhteyksiä käyttäen, ongelmaa ei ole. Mutta kyseisessä reitittimessä ei toimi.


Selainasetukset on resetoitu ja testattu eri selaimilla (eri koneiden lisäksi).

Suomijää aina samaan kohtaan. Koitin myös koneista sammuttaa palomuurit mutta ei vaikutusta. Sitä kun on tullut riippuvaiseksi tuosta postista niin ei voi tehdä edes muutoksia ilmoituksiin kun ei voi varmentaa. Posti kyllä lähtee muttei jää lähtevien kansioon.


Vanhaan postiin ei tarvitse vaihtaa salasanaa, kun siirtää laatikon sisällön mailbox. Hups, nyt tuli stoppi! POSTI , sitten vain oikeat tunnukset. Muut sivustot toimivat normaalisti.


Tähän on hyvin aikaa ja tästä on informoitu käyttäjiä ja vastataan kysymyksiin edelleen, Puurunen sanoo. Sulakkeet on kunnossa, uutta pissapojan moottoria kokeiltu, ei toimi eikä pesurille tule edes sähköä. Jos vastausta ei löydy alta, ota yhteyttä palautelomakkeella. Pissapojan toiminta loppui yhtäkkiä. Jos posti ei toimi : – Tarkista, että kirjaudut samoilla vanhoilla tunnuksilla kun aina ennen.


Uusi palvelu ei edellytä uusien tunnusten luontia. Toista päivää nyt ilman sähköpostia, kun koko postisivusto ei tule lainkaan esille.

Tärkeitä posteja en ole enää vuosiin suomi:ssä lähetellyt. Sillä on maine mennyt ja varmaan kohta loputkin käyttäjät kaikkoavat. Kannattais palkata sellasta porukkaa, joka hallitsee asiat , niin alkaisi hommat sujua. Aloimme viestitteleen suomi24ssä, junalla puksuttelin katsoon miestä.


Ja nyt alkaa yhteinen elämä, kihlajaisia jo suunnittelemme!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg