onsdag 31 augusti 2016

Finspackel golv

Här hittar du ett stort utbud av golv från kända varumärken. Fri hemleverans i Sverige! Vi har över års erfarenhet av golv och golvläggning. Se vårt sortiment idag. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Finspackel golv

Finspackel F är ett traditionellt finkornigt sandspackel. Snabbhärdande finspackel 0-mm. Används inomhus i torra.


Snabbhärdande, pastalikt finspackel för avjämning av golv vid tjocklekar mellan 0-mm (lokalt upp till mm vid ilagningar av håligheter och fallspackling) före beläggning av golvet. Underlag Underlaget ska vara rent, fast och starkt. FINSPACKEL BECKERS 3L.


Bredspackel - 4mm Bredspackel av härdat stål, lämplig vid t. Om golvet har större ojämnheter, bör de lagas innan du spacklar hela ytan. Ringa in ojämnheterna och prima underlaget. Blanda och lägg ut spackel.


Avsluta med att avjämna med en rätskiva. När lagningarna har torkat, primar du igen och spacklar hela golvet. Finspacklet är perfekt för spackling av skarvar mellan gippsskivor och liknande.


Finspackel golv

Vissa varianter av finspackel går helt sonika under namnet skarv- eller fogspackel. Rullspackel är ett spackel som passar bra vid bredspackling då det. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vi har olika spackel för olika behov, grovspackel fyller lite större håligheter och finspackel är perfekt när du vill ha en helt jämn yta.


Spackla om du vill ha ett perfekt resultat Att spackla är ofta nödvändigt för såväl proffs som hemmafixare. När du spacklar inomhus är det underlaget som avgör vilket spackel som ska användas. Till exempel krävs det ett särskilt spackel för våtutrymmen. Ibland kan det vara svårt att få jämna, släta och fina golv. Man har säkert provat en hel del alternativ, men den ojämna ytan eller felaktiga lutningen kvarstår.


Allt till ditt byggprojekt. Ardex A är ett finspackel för golv , vägg, tak. För reparationer, upprätning och finspackling av håligheter och ojämnheter. Snabb finspackel lämplig för spackling på golv , vägg och tak.


Produkten innehåller aluminatcement som är lågalkaliskt. Ger en tät och porfri yta med hög finish. Handla tryggt online hos Bolist. Endast för inomhusbruk, får inte användas utomhus eller i ständigt fuktbelastade utrymmen. Skall dels bygga en liten klack på flytspacklade golvet , samt finspackla några ojämnheter i golvet.


Tänkte göra detta med husfix eller kakelfix, vilket väl är OK? Behöver man prima innan? Vad är syftet med primningen egentligen? Efter detta skall jag tätskikta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg