fredag 5 augusti 2016

Jippii sähköposti

Sähköposti ja kotisivut. Kaikki ohjeet Tältä sivulta löydät haetuimmat sähköpostiin ja kotisivuihin liittyvät ohjeemme. Selaintasi ei enää tueta. Elisalta saat edulliset Saunalahti-liittymät, puhelimet sekä Elisa Viihteen ja videovuokraamon.


Hei, Minulla ei ole jippii.

En pysty muuttamaan mistään salasanaa eikä ilmeisesti asiakaspalvelustakaan. Tämän jälkeen en siellä ole käynyt. En muista tunnusta tai salasanaa ja kyseistä sähköpostia ei löydy oma. Minulla on vanha jippii sähköposti käytössä ja olisin halunut ottaa Elisan sähköpostin käyttöön, mutta se Webmailin linkki avaan sen jippiin postin, enkä pääse ollenkaan elisanetin postiin?


Joo se itse sähköposti osoite piti silloin aikanaan muuttaa jippii. Mutta nyt ei aukea koko sivu jossa pääsis ees yrittämään kirjautumista sähköpostiin. Omasta mielestäni en ole aktivoinut tätä numeroa mihinkään laitteeseen!


OmaSaunalahdessa näet kaikki laskusi, liittymien puheluerittelyt ja PUK-koodit sekä voit maksaa laskusi, muuttaa liittymätyyppiäsi ja paljon muuta!

Vanhoja Jippii -sähköpostiosoitteita on vielä monilla käytössä. Wippies, suljetaan sopimusehtojen mukaan kolmen kuukauden käyttämättömyyden jälkeen, Castrén kertoo. Ilmaissähköpostit, kuten Jippii. Mikäli on, niin kyseistä laatikkoa ei voi käyttää sähköpostiohjelmalla vaan kyseessä on webmail. Muissa Saunalahden maksullisissa palveluissa homma toimii, mutta vaatii hieman paneutumista.


Lisäkikkoja kerron, mikäli kyseessä on Saunalahden maksullinen palvelu, muuten homma ei toimi. Omassa SL55:ssa ei sitten millään jippiin sähköposti suostu toimimaan. Herjaa aina väärästä pop3-palvelimesta, vaikka kokeiltu on mail. Jos joku viitsisi vain kertoa jippiin pop3-palvelimen osoitteen niin alkais toimia. Jippii -posteihin ei tainnut missään vaiheessa tarvita kunnollista tunnistautumista?


Kun näin on, niin aloittaja ei voi mitenkään todistaa olevansa ko. Muuten gmail on paras tähän astisista, sen voi poistaa milloin haluaa, mutta monet muut on ikävästi jälkeenjääneitä, niin sovellukseltaan kuin tekijöiltäänkin. Yritysasiakkaat Elisa Yrityksille Skip to mail list.


Address Book Settings. Onko muilla käynyt niin, että jippii webmail-sivulla pitää kirjoittaa useita kertoja omat tunnukset ennenkuin pääsee sisään? Iskiasoireet voivat tuntua alaselässä ja ulottua jalasta alaspäin aina varpaisiin saakka.

Oireita ovat alaraajan kipu, pistely, puutuminen ja tunnottomuus. En olekaan käyny pitkään aikaan Porvoossa, olin vallan unohtanu kuinka upean kaunis kesäkaupunki se on. Paljon ihania pikku sisustusliikkeitä, mistä sain.


Mulla jippii-sähköposti vain lakkasi yhtäkkiä toimimasta tässä muutama kuukausi sitten. En tiedä miksi, mutta sinne ei tullut enää yhtään viestejä vaikka tyhjensin saapuneet-laatikon ja roskakorin, joten tilaa kyllä oli. Ja ennen mulle tuli sinne päivittäin useita, joskin turhia roskapostiviestejä ja myös työhön liittyviä.


Elisa on suomalainen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden markkinajohtaja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg