onsdag 17 augusti 2016

Evenemang stockholm 2016

Vi säger inte emot och nämner istället anrika Göta Lejon, Maxim, Boulevardteatern, Oscars, Vasan, China och såklart Dramaten. Förutom konserter, sport och teater kan du alltid gå på stand-up, ta en guidad stadsvandring eller besöka en mässa. Robbie Williams, Phantom of the Opera, Depeche Mode, Lady Gaga.


Genom åren har sajten vuxit och är idag en väldigt uppskattad sida som delas frekvent i sociala medier. Det är de bästa placeringarna på flera år.

Du kan hitta aktiviteter och evenemang i våra kalendarier. Konstutställningar, kaféer, fritidsgårdar och allsång är bara några av de aktiviteter som du kan hitta i vårt kalendarium. Du kan sortera och hitta det som händer i just din stadsdel.


Du hittar biljetter till olika föreställningar. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck. Boka dina biljetter nu! Hitta och köp biljetter till evenemang på Friends Arena!


Innehållet uppdateras dagligen med evenemang som arrangeras i huvudstadens alla hörn.

Allt för att du lätt skall hitta något som passar just dig! Just nu kan du välja bland 3aktuella evenemang. En gång per år Övrigt. Gilla även facebook sidan för att få löpande uppdateringar och för att se foton från en del bilträffar.


Här hittar du biljetter från officiella biljett­återförsäljare till konserter, musikaler, shower och festivaler i hela landet. Sveriges största eventguide. Genom våra evenemang får börsbolag möjligheten att presentera sin affärsidéer för våra besökare och tv-tittare. Efter varje presentation är det en frågestund som leds av en moderator. Moderatorns uppdrag är att förtydliga, fördjupa och sammanfatta de affärsidéer som presenteras.


Här kan du gå på konsert, teater, stadsvandring och konstutställning eller uppleva fartfyllda sportevenemang som speedway och Roslagsloppet. Hur staden utvecklas när vi blir fler stockholmare. Inspiration och praktisk information från stadens bibliotek. Information about the city for International visitors. Stockholms stadsbibliotek.


Undvik kö och kom i tid. Planera din resa i förväg. Digital Experience är en endagskonferens med flera parallella spår om Digital Forensik, Dataanalys, CyberSäkerhet och Utbildning.

Vi samarbetar i stor utsträckning med lokalt föreningsliv och lokala aktörer med idéer om kulturproduktion (kurser, evenemang eller andra former av kulturuttryck). Vill du uppleva ett unikt evenemang med show, mat och dryck under en helkväll? På Wallmans bjuder vi på lite mer av allt. Här håller du dig uppdaterad om vad som händer i Sigtuna!


I kalendern kan du klicka på det datum som du vill besöka Sigtuna. Världens största sökmotor för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg