onsdag 24 augusti 2016

Allsvenskan matchboll

Allsvenskan matchboll

Allsvenskan och Superettan får en gemensam officiell matchboll från och med nästa säsong. Vi är mycket glada, säger Jan Karlsson, Försäljnings. Därmed blir allsvenskan mer lik de större ligorna i fotbolls-Europa som nästan uteslutande har en gemensam matchboll.


Sedan tidigare är Select officiell matchbollspartner i bland annat Danmark, Belgien och Nederländerna. Takedown på den officiella matchbollen för Allsvenskan. Klubbmatcher och träning. Allroundboll med en extra mjuk känsla.


Tillverkad av en stark och hållbar TPU-film med en laminering av TPE-skum. Specialkonstruerad stoppning och en Zero-Wing blåsa ger bollen en extra livlig studs. Mora knep senaste matchen mot Leksand och nu är det reducerat till 1-i Direktkvalet till SHL.


Idag väntar fjärde matchen i Tegera Arena. Timrå har satt sig i förarsätet i Direktkvalet mot Oskarshamn. Medelpadingarna vann det femte mötet i matchserien med 4-och kan avgöra på lördag. Tidigare spelades allsvenska matcher med bollar av hemmalagets dräktsponsors märke – bollar vars egenskaper kunde skilja sig avsevärt från varandra – men från och med i år så spelas samtliga matcher med likadana bollar. Tyresö åkte ner till Vinslöv för första matchen i kvalet till Allsvenskan.


Nu väntar matchboll i Tyresö på lördag. Tyresö, liksom RP IF, kom till sin kvalmatch för att hålla sig kvar i herrarnas Allsvenska efter några veckors spelledighet. Precis som tidigare ger det ägaren tillträde till sitt lags samtliga bortamatcher under säsongen och som vanligt gäller det att vara ute i god tid för att få ett kort. Enligt Alvbåge är det många lag i allsvenskan som inför bortamatcher tränar med just den boll som man ska spela med. Då får man byta konstant på träning, det slipper vi nu.


Replica på Allsvenskans officiella matchboll. SELECT FB BRILLANT SUPER - Fotboll Stl. Bollen är tillverkad i ett mjukt material för att ge ett skönt tillslag och perfekt för lek och spel.


Inuti är den försedd med en Double-Lock ventil, som säkrar hög lufttäthet. Både Allsvenskans och Superettans logotyper byts ut och ersätts med nyare och modernare design som fungerar bättre i alla kanaler. P19: avslutning av grundserien i allsvenskan. Pkommer till match med chansen att vinna vårens grundserie. Hemmalaget ställs mot ett Sirius som har matchboll i kampen om den sista slutspelsplatsen , ett tillräckligt bra man.


Min Fotboll, appen för svensk bredd-, barn- och ungdomsfotboll. Ladda ner appen till din mobil eller läsplatta och följ dina favoritlag. Nej, det är snarare matchboll , Djurgården. Ingenting i den här ligan kan i alla fall stoppa Mohamed Buya Turay på meter, så mycket vet vi.


Djurgården besegrade Falkenberg med 1-på Teleoch kan man inte göra mål på ett antal superchanser inne i straffområdet, från distans eller på fasta situationer så kan man göra det på en regelrätt kontring. Matchboll i slitstarkt syntetläder tillverkad av paneler med slät ytstruktur som minskar luftmotstånd. Bollen saknar helt sömmar och tar upp mindre vätska tack vare detta.


Allsvenskan matchboll

FIFA Quality Pro märkning. Kan användas både på natur- och konstgräs. Prisstegen är brant, men det finns många skäl som rättfärdigar det.


Namnet i sig förklarar det rätt bra, då en officiell matchboll är identisk med dem som du ser de proffesionella spelarna spela med i exempelvis Premier League, La Liga, Champions Leauge eller Världsmästerskapen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg