tisdag 9 augusti 2016

Comviq surf inställningar

Comviq surf inställningar

Tänk på att du kan behöva starta om din mobil för att de nya inställningarna ska börja gälla. För att kunna skicka MMS behöver du ha surf. För nyare mobiler sköts detta automatiskt och är inget du behöver ställa in manuellt. Här hittar du standardinställningar för MMS och surf. Har du en äldre mobil eller upplever problem med att komma igång med MMS och surf kan du kontrollera inställningarna enligt nedan.


Comviq surf inställningar

Om du surfar mycket kan du köpa mer surf här. Dessa inställningar finns inlagda på din telefon när du får den, men kommer du inte igång med internet eller mms kan det vara bra att kontrollera inställningarna. Comviq täcker av Sverige. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.


Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden. Inställningar för mms och surf för Android. Om det inte skulle fungera följer du denna guide.


Tillvägagångssättet kan skilja sig mellan olika Android-mobiler. Den här guiden utgår från Samsung S8. Med Fastpris får du som är student massor av samtalsminuter, SMS och MMS inom Sverige.


I Fastpris-abonnemangen ingår fria samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket data du behöver. Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor, och har en befolkningstäckning på över. Du kan ändra dina inställningar och även betala direkt i appen. Hur ringer jag utomlands?


Comviq surf inställningar

Snabbt, enkelt och tryggt. Appen är självklart helt gratis! Att det blir så kan bero på dina APN- inställningar. Det kan vara så att de inte har ändrats om till våra när du bytt operatör,. Med abonnemanget surfar du snabbt i Tele2s mobilnät.


Du har möjlighet att använda en del av surfmängden när du befinner dig i andra EU-länder. Jag har gjort detta, men sen vet jag inte vad man ska göra? Ska man automatiskt få tillgång till 3G?


Jag testade också att låta comviq skicka inställningarna till mig via MMS. När MMS kommer jag trycker download så står det: Currently unavailable to download: try again. Hos vår support får du information om och hjälp med bl a din faktura, e-faktura, hur du aktiverar ditt SIM-kort, hittar PIN- och PUK-koder och om det pågår.


Vill du få dina surf - inställningar skickade till dig? Allt du behöver göra är att skicka ett SMS så får du allt du behöver. Fyll på ditt Kompis, Fastpris eller Amigos här så fylls ditt kontantkort på direkten och du kan börja använda telefonen igen.


Kolla surfen hos mobilleverantören. Hos de allra flesta mobilleverantörer kan du se hur mycket du surfar genom att logga in på deras hemsida. Förutsättningen är att du har ett registrerat konto hos din leverantör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg