fredag 19 augusti 2016

Parlamentet 2015

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Per Andersson, Messiah Hallberg och Shanthi Rydwall-Menon gör allt de kan för att vinna publiken. Men det är inte helt enkelt, för på andra sidan står Annika Andersson, Anders Ankan Johansson och Nour El-Refai – vassare än någonsin.


Parlamentet är ett humoristiskt TV-program i TV producerat av Jarowskij. Tilläggsbudgeten innebär miljarder för att betala räkningar innan årsskiftet. David Batra varit en fast medlem i humorprogrammet Parlamentet.


Ta reda på mer om parlamentet och dess historia, vilka befogenheter det har och hur det fungerar. I programmet parodieras politiskt käbbel mellan partierna vilket är byggt på mer eller mindre spontana utspel och svar från medverkande komiker. Både Bianca, Nour och Måns är det, säger programledaren Anders S Nilsson i ett pressmeddelande. Europaparlamentets arbete leds av en talman som också representerar parlamentet på olika möten. Talmannen väljs av parlamentet för en mandatperiod på år.


Parlamentet 2015

Här gör de politiska blocken upp om makten varje vecka. I valet röstade väljarna på de. Frispråkighet och snabba repliker premieras. Lagen siktar både högt och lågt och ger med träffsäker satir och ironi en humoristisk bild av dagens samhälle. EU- parlamentet röstade på tisdagen för en icke-bindande resolution om EU:s förbindelser med Ryssland.


Till höger hittar du mål som hänger ihop med kvinnor i parlamentet. Klicka på läs mer för mer info om ett mål. Nazistpartiets ledning åtalad. I Grekland har parlamentet strypt stödet till Gyllene gryning efter misstankar om mord och attacker mot migranter.


Något som får företrädare för Gyllene grynings offer att gå i taket. Riksdagen är den högsta beslutande församlingen i Sverige. Till riksdagens uppgifter hör att besluta om lagar och om statsbudgeten.


Partiet har bara sex mandat i det avgående parlamentet. I nuläget stänger partiledaren Nicola Sturgeon dock dörren till en ny omröstning om skotsk självständighet. Alexis Tsipras parti Syriza har 1av de 3platserna i det grekiska parlamentet. Turismminister Elena Kountoura och en annan ledamot från Oberoende greker förklarade redan för några dagar sedan att de avsåg stödja Tsipras i onsdagens omröstning.


Parlamentet 2015

Nu fick han dessutom stöd av ett antal oberoende ledamöter. Amineh Kakabaveh har frågat mig vilka konkreta åtgärder utöver samtal som jag och regeringen avser att vidta för att förmå den turkiska regimen att återinföra parlamentarikernas immunitetsskydd och en demokratisk ordning i landets parlament. Det tyska parlamentet Bundestag var föremål för hackerattacker i januari.


Tyska parlamentariker var målet för försöket som spårades till en israelisk tidningssajt, uppger BSI, den federala myndigheten för IT-säkerhet. Man ägde en kemtvättkedja och dessutom fastigheter i bland annat Ronneby. Du kan också lämna synpunkter på EU:s lagförslag eller komma med egna idéer. Du kan kontakta svenska myndigheter och EU:s institutioner för att få information om olika frågor. En överväldigande majoritet i det franska underhuset i parlamentet röstade i dag för en ny terrorlag.


Allt under ledning av Anders S Nilsson. Det rör sig om cirka 1miljoner euro, 1. På Djurens Rätt, som samlat in 35. Iraks folkrättsliga åtaganden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg