fredag 5 augusti 2016

Comviq surf saldo

Varför syns inte mitt saldo när jag har tankat? Ibland kan det ta ett tag för systemen att uppdatera all nödvändig information. Kontrollera först så att pengarna har dragits från ditt bankkonto.


Om du har tankat via comviq. Här får du hjälp med SIM-kortsfrågor, hur du kommer igång.

Ring billigt till utlandet. Här hittar du svar på frågor kring mobilsurf, får koll på olika inställningar för surf , prisinformation, hjälp med funderingar kring förbrukning och en massa annat. Du köper enkelt mer surf direkt här på comviq. Comviq har superbilliga. Har du abonnemang läggs kostnaden på din nästa faktura.


Surfen är dock begränsad till 12GB per laddning. Det billigaste sättet att ringa till och från utlandet med mycket surf är att tanka både Fastpris och Amigos samtidigt.

När din Amigos-tankning går ut sparas ditt saldo automatiskt, och du ringer för samma priser även om du bara tankar Fastpris nästa gång. Har genom jobbet fått ett kort, men chefen visste inte vilken sort det var och ej hur mkt pengar det är kvar. Har provat surfa comqivs sida och testat lite olika men inget funkar. Så kan ni snälla skriva de ni känner till. Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna.


Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden. Du väljer själv den surfnivån som passar dig bäst. Du kan välja mellan GB, GB och GB. Från dess att du laddar på ditt kontantkort är surfen tillgänglig i dagar.


Amigos finns till för dig som älskar att surfa och har vänner utomlands. SMS kostar öre styck. Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor, och har en befolkningstäckning på över.


Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. Du få då tillgång till billig surf och bra priser på telefoni och meddelande. Ladda smidigt och snabbt direkt från din mobil.

Fyll i ditt nummer och välj vilken laddning du vill ha. I appen kan du även börja prenumerera på laddning, så fylls ditt saldo på automatiskt varje månad. För att se ditt saldo eller hur mycket surf eller minutrar du har kvar på ditt kontantkort loggar du antingen in i appen Telenor Ladda eller på ladda.


Visa giltighetstiden på det senaste laddade Refill Halvårskort Surf. Saldoförfrågan Telia Refill Vecka Världen. Information om saldo , bonus och giltighetstid visas på din skärm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg