fredag 26 augusti 2016

Suomi24 työpaikkaromanssi

Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita. EI romanssit töissä johda mihinkään. Ne on vaan piristystä arkeen ja siinä kaikki!


Suomi24 työpaikkaromanssi

Mitä tekisitte minun sijassani? Ratsasin vaimon puhelimen kun huomasin että hän pitää sitä mukanaan lähes yötä päivää jopa suihkuun mennessään. Minä ja työkaverini olemme jo viime syksystä lähtien pitäneet pientä silmäpeliä lähinnä töissä mutta myös työpaikan järjestämillä kesä- ja. Toinen työpaikkaromanssi on menossa Sotkamon asemalla, kun etelään mennessä siinä pysähytään.


Jos heteroromanssista on kyse niin eihän ässässä ole miehiä vain umpihomoja ukkoja. S market, muttei mustatukkainen. Sain tietää että naapurin mies on pettänyt vaimoaan työkaverinsa kanssa ja parin vuoden ajan ja tämä työpaikkaromanssi on melko yleisessä tiedossa miehen. Vähitellen roihahtaa työpaikkaromanssi Ullan (Pamela Tolan) uusia kokemuksia ja rentoutumista. Toisaalta saattaa väsyttää, nälättää, stressata,.


Suomi24 työpaikkaromanssi

Kertokaahan minulle merkkejä, jotka teidän mielestä ovat merkki siitä että kumppanilla on työpaikkaromanssi. Itse epäilen aika vahvasti miehelläni oleva. Gambia on viime aikoina jälleen kerran noussut esille naisten suosimana seksimatkakohteena.


IS matkusti paikan päälle selvittämään, mitä Länsi-Afrikan. Vaimolla toinen nainen. Olen melko varma, että vaimoni pettää toisen naisen kanssa. Asia on hänelle ilmeisen vaikea, ehkä etsii.


Suomi24 työpaikkaromanssi

Talouselämä kertoo päivän olennaisimmat talousuutiset analysoiden ja taustoittaen. Aiheina yritykset, sijoittaminen, työelämä, kansantalous ja paljon muuta. Taas työpaikkaromanssi.


Kerttu on aikaisemmin seurustellut Salkkareissa näyttelevän Hemmo Karjan kanssa, ja Seiskan tietojen mukaan hän tapaili hetken aikaa myös sarjassa näytellyttä Janne Saarista. Jannea Salkkareissa esittävä Hemmo Karja ja Kerttu ovat seurustelleet aikaisemmin, joten tämä ei ole Kertun ensimmäinen työpaikka. Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola, 4 nousi viime viikolla kohuotsikoihin, kun paljastui, että hän nostaa eduskunnalta korotettua kulukorvausta.


Kollegani on minua kaiken lisäksi kymmenisen vuotta nuorempi. Eihän se toki ole este, mutta työpaikkaromanssi , joka luultavimmin ei johda kuin hetken huvitteluun on yleensä harkinnan arvoinen asia. Täytyy myöntää, nuori ja erittäin urheilullinen mies tuntuisi juuri nyt aika herkulliselta ajatukselta. Avo- tai avioero on aina rankka prosessi. Kerro tunteistasi, tarjoa vertaistukea.


Kysy ja anna käytännön neuvoja miten elämä järjestyy eron jälkeen. Marita Taavitsaisen vuotta nuoremmalla Pasi-rakkaalla värikäs menneisyys: kauppasi dildoja kesäfestareilla ja kirjoittaa runoja! Alkoi työpaikkaromanssi. Se oli romanssi, joka vei, vaikka vastustin.


Sitä ennen ajattelin, että pystyn tekemään loogisia valintoja järjellä, mutta ei se onnistunutkaan. Toki on myös niin, että jos kotona ei ole hyvä tilanne, se antaa tilaa sivusuhteelle. Raskausaika, vauvat ja lapset, kasvatus ja vanhempien vertaistuki. Työpaikkaromanssissa oli kyse muustakin kuin seksistä.


Parhaat blogit ja blogiyhteisö sekä suositut keskustelut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg