måndag 29 augusti 2016

Ibiza resa

Boka snabbt och enkelt. Hitta din perfekta semester här. Spara när du bokar paketresor. Res mer, spara mer med Expedia. Lös in poäng mot resekuponger!

Betala inte mer än nödvändigt. Alla resor på ett ställe. Under din resa till Ibiza kan du välja bland massor av restauranger, barer och kaféer, här finns något för alla smaker och plånböcker.


Det finns också gott om trendiga nattklubbar, några i städerna och andra ute på ön. Från midnatt till tidig morgon går discobussar till klubbarna som ligger mer svårtillgängligt till. Men bortom Pacha, Privilege och Ushuaïa väntar ett annat Ibiza. Ett Ibiza som passar såväl barnfamiljer, som par eller tjejgänget som vill ta det lite lugnare.


Man behöver inte resa långt från Ibiza stad för att hamna mitt i fruktodlingar och vilda örter, eller på en vit sandstrand där tempot är en tiondel av det i stan.

På resan till Ibiza kan hela familjen njuta av sköna dagar vid några av Spaniens vackraste stränder och badvikar. Här väntar också shopping på små marknader och i modeboutiquer, spännande tapas och ett exklusivt nattliv. Ibiza är så mycket mer än den bild som många har.


Här hittar du allt från lugna badvikar med kristallklart vatten till mer fartfyllda stränder med Beach Clubs och vattensporter. Kullerstensgator och smala gränder. Den gamla delen av Ibiza stad består av smala gränder, kullerstensgator, kyrkor och omgivande ringmurarar.


Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer. Ibiza har massor av sol och sand men ön är framför allt känd som världens partyhuvudstad.


Jämför och boka resor till Ibiza , Spanien. Här kan du festa och dansa hela dygnet till världens allra bästa DJ:s. En resa till San Antonio på Ibiza tar dig till klubblivets himmelrike.


Sammetslena nätter med eliten av Europas dj:er, dagar vid den fina sandstranden mitt i stan och shopping på marknader och i boutiquer. San Antonio är ett av Ibizas hetaste partyresmål med nattklubbar, musikbarer och stora scener för internationella dj:er. Vings resor till Ibiza stad.


Ska du resa till Ibiza stad utan barn kan du bo på Prime Select-hotellet THB Los Molinos, strax utanför centrum.

Hotellet har 18-årsgräns och ca en kilometer in till stadens livliga nattliv. Vill du bo vid stranden är det omtyckta Hotel Argos som gäller, in till centrum kan du enkelt resa med både buss och båt. Letar du efter en resa till Ibiza i Balearerna? Bäst tid att resa : september om man gillar behagligt klimat. I september håller även de stora klubbarna sina spektakulära stängningsfester, Closing parties, för säsongen.


Annars är sommaren aldrig fel även om det kan vara väldigt varmt. Gå förbi köerna med enkla mobilbiljetter. Låt GetYourGuide bli din resepartner.


Här finns plats för både barnfamiljer och de festsugna. Allra mest känt är Ibiza för sitt fantastiska nattliv. Den som vill dansa ända in på småtimmarna bör besöka Playa d’en Bossa.


Attraktiva Ibiza lockar med sagolik natur, livliga byar och långa, barnvänliga stränder. Pulserande nattklubbar i San Antonio, tallbeklädda kullar och glimrande stränder som omger hela ön – Ibiza har något för alla smaker och resenärer. Ibiza hotell, resor , turistinformation och golf finns på Spanienspecialisterna. Massor med information om Ibizas hotell, väder, sevärdheter och kul saker att.


Med momondo blir det lätt att hitta en sista minuten- resa till sköna och avslappnade Ibiza , men även till det heta och partysugna Ibiza. När jag vet att nästa resa kommer- kvittar när, bara att den kommer- då är jag nöjd. Rastlös zigenarsjäl, resenär, vagabon patiperra, noma vandrare.


Backpacker var titeln i många år, men den har jag nog växt ur vid det här laget. Orden som kan beskriva mig är många. Med min enorma rastlöshet och konstanta zigenarsjäl som bara vill resa , resa , resa är det ganska otroligt att jag bor på ett och samma ställe.


Ja, jag flyttade över vattnet till Ibiza efter ett år, men det räknar jag som att flytta inom landet, vilket inte räknas för mig! Och nu är jag alltså utlandssvensk, officiellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg