måndag 22 augusti 2016

Santorini resa

Hitta Billiga Flygresor på minut. Bäst i Test – Jämför flygresor nu! Spara pengar när du bokar resa Santorini. Boka snabbt och enkelt. Ett tips är att vänta med vandringen till lite senare på eftermiddagen då solen inte är lika het, och du kan få chansen att njuta av solnedgången från Oia -en sevärdhet ingen bör missa under en resa till Santorini.


Hotellet består av flera byggnader och ligger centralt i Kamari.

Här bor du i fräscha rum inredda i blått och vitt, i klassisk kykladisk stil. Om dagarna kan du koppla av vid ett av fyra poolområden. Santorini Kastelli Resort är ett trevligt hotell med hög standard.


Om du vill få lite lugn och ro finns en mindre pool, omgiven av gräs. Se solnedgången i Oia och upplev Fira. Missa inte heller Skaros, Kamari, Pyrgos, Akrotiri och Emporeio. Men där finns nästan alltid något hotell ledigt, även om du bokar tätt inpå avresedatum.


De vita husen med blåmålade fönsterkarmar samt dörrar står i mäktig kontrast mot de slingrande klippväggarna och överdådiga solnedgångarna.

De vackraste semesterbilderna från den grekiska övärlden tar du definitivt här på Santorini. De vita hotellen ligger inte bara fantastiskt vykortsvackert på en klippa, man har också utsikt mot solnedgången. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad.


Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer. Här får du tips på bra stränder, boende, restauranger och mycket annat inför din resa till Santorini. Det här ingår alltid i din resa till Santorini. På SAS vill vi se till att alla våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.


Men du får absolut inte låta detta avskräcka dig. Resor kan också bli slutsålda mellan uppdateringarna. Vi tar inte ansvar för felaktigheter eller skada till följd av systemfel.


Prisvärt betyder att vi har räknat på resans läng hotellstandarden och pris. Om du väljer Prisvärt får du mycket resa för pengarna! Vill du resa till Grekland kan du välja mellan en mängd nya, fräscha hotell samtidigt som den grekiska känslan finns bevarad på enkla tavernor med pinnstolar under vinrankorna. Du hittar även topphotellen TUI Blue på alla våra större grekiska öar.


TUI Blue For Families är våra hotell med det bästa för familjer. Besök inte bara ditt resmål — upplev det. Vår avbokningspolicy är helt gratis.

Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa. Huvudbyn Fira är en av världens mest spektakulära byar: som en vit häftmassa hundra meter över havet klänger sig byn fast på klippkanten som vetter in mot lagunen.


Vi skapar unika drinkar helt efter er önskan och kan även komma med unika smakfulla förslag. Information om hur mycket bagage du får ha med dig, hur du skyddar bagaget på resan och vad du inte får packa i bagaget. Incheckning och ombordstigning. Information om när, var och hur du checkar in, vare sig du är online, på flygplatsen eller går direkt til gaten.


Kan du tala om skillnaden mellan en shiraz och en cabernet sauvignon? Denna vulkanö är en av Greklands mest populära och det är inte svårt att förstå varför. Förutom att ön är mycket vacker så finns här både sevärdheter och fina stränder. Byarna Fira och Oia är populära att besöka. Red beach” kommer man till om man följer skyltarna från Akrotiri på sydvästra Santorini.


Sedan är det bara att följa turistströmmen till de mörkröda, höga klipporna. De landar i en strand med små stenar i en rad röda och gråsvarta nyanser. Precis vid vattenbrynet är stenarna finare och tegelröda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg