fredag 12 augusti 2016

Intresserad eller bara trevlig

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. Fått allt om bakfoten.


För som tråden började så klurar jag på om hon är trevlig och glad och öppen bara och inte intresserad på samma sätt som jag är.

Att det bara är jag som känner attraktion och att jag inte vill släppa det jag känner när jag ser henne och är i hennes närhet. Han frågar dessutom väldigt mycket saker om mig. De allra flesta som jobbar i butiken är väldigt snälla och roliga, men det är någonting med den där killens sätt att titta på mig och skämta som får mig att undra om han är intresserad. Så hörni, hur vet man om en kille är intresserad eller bara charmig och allmänt trevlig ? Flirtar han eller är han bara trevlig ? Forskare vid universitetet i Kansas har identifierat fem olika flirtstilar som kan ge ledtrådar om hans intentioner.


Här kan du läsa om säkra tecken på att han gillar dig – och vad du ska leta efter!

Så är han intresserad eller bara trevlig ? Använd dessa tecken för att veta säkert. Tecken är en rolig sak. Vissa saker gör dig så säker på att någon gillar dig och andra kan vara så uppe i luften.


Kan du berätta vad är vad? Hur navigerar du på subtila tips, tecken och signaler? Ibland är det svårt att veta om en han är intresserad eller om han bara är ovanligt trevlig. En flirt innebär ju inte alltid ett blinkande öga eller en offensiv raggningsreplik. Hur vi förhåller oss till någon vi är intresserad av varierar en hel del, enligt forskning vid University of Kansas i USA.


På basen av just den grejen så kan vi få en magkänsla om vartåt det lutar. Ibland är magkänslan baserad på en klassiker, dvs han har gjort något som definitivt kan tyda på intresse, ibland kunde det lika gärna vara så att han bara är trevlig och vänlig och artig. Tills det händer, om du inte känner för att bara be honom själv, kan du försöka skanna hans beteende för några av följande tecken som visar dig om han är intresserad av dig eller inte. Då är han kanske inte lika intresserad av vad du gör eller att hålla sms-konversationen levande. Han håller inte ögonkontakt.


Blickar kan vara svåra att läsa av. Kanske är han för blyg för att hålla ögonkontakt, eller så är han bara inte intresserad.

Detta är bara lite av vad jag kunnat berätta här, men jag sätter punkt där. Någon som kan tolka hans beteende? Eller är det något mer?


Har kollat hur han är mot andra kunder, supertrevlig men inte personlig och pratsam med andra. Varje gång jag går därifrån längtar jag. Undrar om folk kan ge några bra tips på hur man ser skillnad på ifall någon som jobbar är intresserad av en, eller bara professionellt trevlig ? Gäller de flesta serviceyrken, servitriser, frisörer, säljare, sjuksköterskor osv. Darling har listat de sex tecken som tyder på att han verkligen är intresserad av är intresserad , eller inte. Som medlem kan du själv ställa frågor och få svar av andra medlemmar som är intresserade av psykologi.


Det är helt gratis att bli medlem och det tar bara någon minut. Var mer bestämd om du är intresserad av en kille. Att läsa signaler från en kvinna känns ibland som att läsa en bibel om du är blind.


Det finns flera sätt en tjej kan visa att hon är intresserad utan att gå för långt, som en subtil beröring eller att ge lite extra uppmärksamhet på en fest. Om en kille hela tiden verkar upptagen när du försöker planera saker med honom är det en varningsklocka. Om han däremot gillar att göra planer med dig och inte bara använder ert umgänge som något att falla tillbaka på ifall hans polare bangar så är det ett gott tecken. Ibland är en tjej intresserad av dig, men vill inte lägga sig ut för avslag.


Hon kanske bara väntar på att du gör det första draget. Kvinnor är nyfikna varelser, men det betyder inte att vi inte brukar använda samma regler. Om du undrar om hon är intresserad av dig och inte kan se ut så är det bara en sak du kan göra.


Känner lite “Är hon intresserad ? Tolkningen ligger väl där kanske i att kroppsspråket är mer inbjudande, som du beskriver” Föressten tycker jag hela grejen är himlans rolig, eller lite tragisk (jag skäms väl?).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg