tisdag 23 augusti 2016

Dekorsten inomhus vägg

Plattor, marksten, murar m. Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala stensättare. Stort utbud av dekorsten från Hasselfors. Flera olika varianter hos oss!


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Med dekorpanel och dekorsten kan du lätt ge ditt hem det där lilla extra. Fixa enkelt en snygg stenvägg, vi erbjuder ett brett sortiment med flera olika färger och design. Låt inspirationen flöda! Din beställning lägger du sedan smidigt online i vår webbshop.


Stenvägg, väggsten och dekorstenvägg i hög kvalité till företag och privata. Lägsta priser, störst urval och bästa kvalité hittar du hos stonewall. Väggsten kan användas både inomhus och utomhus.


På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment av dekorsten i olika material.

Du kan bland annat köpa diabas, sjösten, marmorkross och granit i båda stora samt små säckar. Placera dekorstenen längs med husväggen, rabatten, garageuppfarten eller muren så får du en vacker och levande trädgård. Här hittar du mängder av olika stenprodukter som ser rustika ut och är anpassade för att sätta på väggen. Vill man inte ha en så grov stenyta som man får med dessa stenar går det självklart även att sätta några av våra stenar som finns under kategorin golv på väggen också.


Vilken sort man väljer att ha i sin trädgård beror mycket på vilket utseende man önskar men även storleken på stenen kan vara avgörande. Marmorkross är exempel på sten med en lite mer exklusiv design. Genom att applicera dekorsten på en eller flera väggar i ett rum skapar du en helt unik stenvägg och kan beroende på vilken sten du väljer få till en modern, mysig eller industriell känsla i rummet.


Köp väggtegel från Konradssons kakel på nätet. Brett sortiment av väggtegel i flera nyanser. Montering Underlaget ska vara rent och torrt. Dekorstensplattorna skapar en rustik och mysig hemmiljö. Fäst en rak list på väggen i höjd med andra raden nerifrån.


Väg av med vattenpass så listen sitter vågrätt. Klimex Limburg är ett väggtegel tillverkad i gips. Stenen monteras utan fog med fix precis som en kakelplatta. Med Limburg kan du skapa häftiga miljöer inomhus.


Passar utmärkt att sätta på en murad skorsten.

Använda dekorsten inomhus. Det kan bli en trevlig utsmyckning på en vägg som kanske annars är relativt tråkig. Det kommer att få en naturlig och varm känsla i ett rum som du använder dekorsten i. Det går att applicera dekorsten på de flesta väggar.


Det finns flera olika sorters dekorsten att välja på. Sjösten används med fördel om man vill ha ett lite diskretare men ändå dressat utseende. Som ytskikt i rabatten bevarar de fuktigheten och jämnar ut värme och kyla vår, sommar och höst. Dessutom skapar de inte minst ett otroligt vackert uttryck i din trädgård. Putsen dras ut på väggen med en stålskånska.


Börja nerifrån och arbeta dig uppåt. Putslagret ska inte vara tjockare än 2-mm, eftersom man ska skrapa ut fogarna i nästa moment. När hela väggen putsats upp glättar muraren ytan för att få bort märkena från stålskånskan. Mäter 150x6mm och är skuren i små avlånga rutor. Montering och bearbetning är lätt att klara med enkla handverktyg som träsåg eller bågfil.


Passa på och besök annonsörerna ovan för med lite tur kunna köpa billig dekorsten att dekorera med att använda dekorsten inomhus och dekorsten utomhus, tex. Fusktegel är perfekt som fasadbeklädna väggtegel eller inomhus om du vill ha en vägg som ser ut exakt som den var byggd av riktigt tegelsten. Skapa New York-känsla med en tegelvägg i köket, badrummet, salongen eller i uterummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg