onsdag 10 augusti 2016

Kända 50 åringar 2017

Varje år har sina milstolpar som vi fäster stor vikt vid. De har passerat det magiska -strecket och är snyggare än någonsin. Alla ratar de kirurgiska ingrepp och hyllar det naturliga åldrandet. I stället är det träning och att följa sin inre röst som gäller för de ­fabulösa över 50. Här är kändisarna vi älskar att beundra.


Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Sveriges TV-snickare nummer ett är fortfarande den stora stjärnan i TV4:s ”Äntligen Hemma”. Numera har Martin Timell, 5 fått konkurrens på kändishimlen av sin minst lika kända brorsa Anders, 48. Pappan och havet av Tove Jansson. I Tove Janssons sjunde och i praktiken sista bok om Mumintrollen (Mumintrollen är inte fysiskt närvarande i Sent i november) vill Muminpappan göra något större av sitt liv och tar familjen med sig till en ö där han skall sköta fyren.


Branschens omröstning. Under första veckan redovisas fem namn varje vardag, i form av nedräkning. Trendanalytikern Cay Bond pekar på att kvinnornas roll i samhället har förändrats under de senaste åren och menar i likhet med Susanne Ljung att detta inte är första gången som en ålder påstås vara yngre än vad den egentligen är.


Dessa - åringar :-) I DAG FÖR exakt en månad sedan fyllde lillebror år och i dag blev det firande av tillsammans med en god vän så det blev alltså 100-års kalas. Hälsosamtal för 50-åringar Region Västmanland.

Världens snyggaste -åring? Detta är inga måsten, inga löften, det är saker jag skulle tycka vara roligt att uppnå: inget jag lovar mig själv och sen kommer bli besviken om jag inte lyckas. Det är superlätt att lista saker man skulle vilja göra under ett år. Om jag kan kryssa av 1 eller av dessa punkter spelar inte så stor roll.


Frågesport om tio historiska personer. Klicka här för att komma till frågesporten. I videon ser vi frihetssångerskan som deltog i kampen för de svartas rättigheter och gjorde låtar som beskrev förtrycket av svarta.


Pererik Åberg Känd väderman på tv som är född och uppväxt i Kalmar. Justin Bieber talar ut om sin svåra sjukdom. Nu kommer förklaringen. Det visar sig att stjärnan är sjuk i både borrelia. Det i sin tur ökar chansen att stoppa sjukdom innan den bryter ut.


Det är flera - åringar bland kungligheterna i år. En av dem är kung Felipe som fyllde den januari. Det har väl aldrig regnat så mycket i Madrid som den dagen. Jag stod på pressläktaren utanför Almudenakatedralen och kände mig bokstavligen som en dränkt katt. Manieri, Sveriges mest kända fotbollsspelare.


Med en stjärnspäckad rollista av sällan skådat slag och med samtliga avsnitt regisserade av Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild ) har Big Little Lies självklarhet som en av årets mest intressanta serier varit given enbart baserat på namnen knutna till projektet.

Efter en hård kamp med blo svett och tårar (nästan i alla fall) så har vi valt ut de absolut härliga bloggar på portalen. De är värda att hålla lite extra koll på. Moa visar hur en typisk morgonstund kan se ut. Vilka grymma bloggare ni är! Vi kan ju börja med IFK Kristianstads nya örfil i Champions League.


Serien har några år på nacken och det märks ibland – men det stora behållningen som med det mesta inom genren är att den ställer etiska och moraliska problem på sin spets. Sen är Kate Mulgraw lysande i rollen som kapten på skeppet. Hon är också känd för rollen som Red i Orange is the New Black.


Kändisars Födelsedagar är ett register över kändisar och när de är födda. Bli känd för din arbetsmoral.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg