måndag 15 augusti 2016

Adapter uk till eu

Stort utbud och de lägsta priserna. Batterier till det mesta! Blybatterier för olika tillverkare. Free Shipping Available. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Den gör att man kan ansluta AU, UK och US-enheter till EU -uttagFärg: VitPraktisk reseadapter för resenärer som skall resa runt i Europa.

Res inte utan adapter ! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka. Obs den omvandlar inte strömmatningen, se till att din enhet klarar av 240V innan du kopplar in den.


EU till UK - adapter : Använd dina elektriska prylar i Storbritannien med en smidig reseadapter! Adaptern passar i brittiska vägguttag. Reseadapter UK till EU - Omvandlare till strömadaptern.


USB LIGHTNING HDMI SCART BLUETOOTH RESEADAPTER.

Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till festen! En adapter för dig som vill använda elektriska apparater med engelsk eller brittisk kontakt i övriga Europa. Konverterar från UK till EU. Gör om UK -kontakt till Europeisk (Svensk).


Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service! En perfekt reseadapter för dig som ska åka till England på semester och som gör att man kan ansluta utrustning med EU -stickpropp (Svensk standard) till UK -uttag (Brittisk standard). Tjäna pengar på att köpa en adapter innan resan då dessa brukar vara betydlig dyrare att införskaffa på plats. En oumbärlig liten pryl för dig som köpt brittisk elektronik som du vill använda i övriga Europa, eller för dig som är boende i UK och reser.


Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Passar jordat och ojordat svenskt kontaktuttag. Massor av adaptrar för Englan USA, Thailand mm till fyndpris! Handla tryggt och enkelt.


Nya produkter dagligen. Jordad reseadapter som gör att du kan ansluta prylar med europeisk kontakt till eluttag i Storbritannien. Kan användas till produkter med 2- och 3-poliga kontakter i skyddsklass I och II.


Observera att adaptern bara omvandlar kontakten och inte spänningen.

Från Engelsk stickpropp till Skandinaviskt uttag. SKROSS Country adapter UK Country adapter UK från SKROSS är den perfekta reseadaptern för. Brennenstuhl reseadapter från UK till EU – Jordad – 250V max – svart.


Kundvagn st Totalt :-Kundvagnen är tom. Logga in för att hämta en sparad kundvagn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg