tisdag 9 augusti 2016

Seniorresa

Springtime på en seniorresa och få möjligheten att träffa nya människor, pröva olika träningsformer och äta god och hälsosam mat! Vi tipsar härliga resor för seniorer. Seniorresor både inom Sverige och utomlands. Weekend eller långresor.


Här hittar du allt från spännande till avkopplande resor i. Destinationen var Mjölby GK.

Ett rikligt illustrerat reportage från seniorresan finns här. Vi har redan ordnat flera sådana resor för skolklasser och konfirmander från både Sverige och Norge. Upplev förstklassig mat, natur och kultur på denna seniorresa till Island. Upptäck landet av is och eld i höst på vår seniorresa till Island med svensktalande guide. Här badar vi i den varma Blå Lagunen och åker på utflykt till Gyllene Cirkelns fascinerande gejsrar och vattenfall.


Se den orörda naturen, ödsliga vidder och naturliv, mäktiga krafter och total tystnad i omedelbar närhet var du än befinner dig. Du smaksätter resan själv med det som passar dig – aktiva vandringsdagar, vinprovning, kulinariska äventyr, historiska guidningar med mera. Vår seniorresa inkluderar två sköna utflykter med lunch och dryck.


För den som önskar att resa till exempelvis Dubrovnik, Split, Mostar, vinprovning eller besöka Biokovo bergen etc, kan lägga till extra utflykter.

Läs mer om KRORES utflykter här. Personliga resor av oss som själva bor och lever i länderna. Gäller bokningar under perioden december tom januari och gäller ej i. Detta är den perfekta skidresan för aktiva seniorer år och uppåt! Häng med till skidparadiset Andorra och njut av vitklädda toppar, lätt pudersnö och.


Om du vill göra något för din skönhet kan du också boka ett av våra skönhets- och anti-aging-program. Glöm vardagsstressen på en wellnessresa och boka in en. Med livserfarenhet kommer också högre ställda krav på upplevelser, service och komfort.


Boka en seniorresa med Tallink och Silja Line så löser vi det. Vill du komma igång med din träning eller finslipa tekniken? Boka en träningsresa med Ving - Vi har perfekta hotell och resmål för dig som vill ha en aktiv. Vänta inte längre – uppfyll drömmen om att resa till Islan idag!


Du finner det detaljerade. Harpa liksom Hallgrimkyrkan mm. Bli medlem Vi är en av Sveriges största seniororganisationer. Där väntar en underbar julmarknad med allt som hör till julen. Kryssningar från Stockholm med Birka Cruises.


Välj mellan 21-timmars kryssningar, långkryssningar och roliga temakryssningar. Under en 40-timmars Helsingforskryssning hinner ni uppleva mycket.

Ni får två kvällar ombord med gott om tid att förlora er i gourmetmåltider och goda viner. Allting i livet har sin tid… Och nu är det tid för att berätta om vår fantastiska resa till Parga! Vår filosofi är att resan ska vara en upplevelse som stannar kvar länge i sinnet. Minnena skapas genom möten med olika människor och kulturer.


Då är en träningsresa perfekt - hitta. Här presenterar vi alla våra paketresor, och det finns något för allas smak. För och göra det enkelt, har du möjlighet att filtrera resor årstid eller månad.


Följ med på träningsresa. Med Reseklubbens träningsresor upplever du allt som är roligt med att resa, samtidigt som du ger din träning en extra injektion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg