torsdag 11 augusti 2016

Regnbågsprylar

Regnbågsprylar

Utbudet av regnbågsfärgade flaggor, smycket, prylar av alla de sorter är stort i QX Shop. Vi älskar helt enkelt regnbågen! Vi har prideaccessoarerna du behöver.


För att smycka dig själv har vi kristallarmban prideflugor, prideslipsar, hängslen, Happypride Jewelry Collection. Armband för fest, parad och vardag i regnbågens alla färger. Här hittar du armband i allt från bomull till läder, stål och gummi.


Du betalar med ditt kort när du checkar ut via PayPal, och det är helt safe. Sen kommer jag och Hanna att packa dina varor och skicka dem till dej. Lottas Regnbågsprylar.


Jag skapar olika regnbågs-djur , som är min egen design. Materialet är i 1 bomull och barnsäkra! RFSL Piteå älvdal arbetar för att homosexuella, bisexuella, transpersoner och queer ska ha samma rättigheter, möjligheter och skyldigheter som alla andra. Försäljning av regnbågsprylar , fika och hamburgare, Nordanå. Prideparaden avgår från Nordanå.


Paraden avslutas med tal och underhållning på Torget. Lesbiskt museum, Torget. Bland drakar och dragqueens, Stadsbiblioteket.


Regnbågsprylar

Smycken, accessoarer, inredningsdetaljer, naturlig hudvård och regnbågsprylar i en stor salig blandning. Smyckena är hantverksmässigt tillverkade för hand i äkta 9sterling silver. Designade och tillverkade av Viktor Lenper. I måndags skedde överlämningen. Vi öppnar på lokalen Pärlan på Folkets hus i Älvsbyn med HBTQ info och försäljning regnbågsprylar.


Varför inte en regnbågsjulklapp i år? HBTQ historia och framtid med Jimmy Stenman 15:Föreställningen - Komma ut, en monolog av Oskar Sternulf framförs av skådespelaren Viktor Flarkell. Eftersnack efter monologen. Ja igår så var vi på Laholms Stadsfest, vi fanns på plats och sålde regnbågsprylar , delade ut information om RFSL , och även om vädret inte var det bästa så hade vi en trevlig dag i Laholm.


Gladast var nog Uffe som äntligen fick träffa sina idoler, Baner i Pyjamas. Glöm inte att ange antal samt vilken artikel. Ute på innergården, vid lekparken, finns möjligheten att samlas, göra sig redo och peppa igång med musik.


Klockan 12:avgår paraden från Nordanå med avslut på Möjligheternas torg. Där kommer du kunna njuta av sång, musik, föreställningar, utställningar, föreläsningar och även handla dina regnbågsprylar ! Välkommen och handla dina vackra regnbågsprylar inför paraden, passa på att bli medlem och prata med vår styrelse och engagerade volontärer om vår verksamhet. Fredrik Engdahl, en föreläs-ning där vi får möjlighet att avskalat och nära träffa en transperson som inte döljer sitt gamla liv, utan är stolt över alla sina erfarenheter, både att leva som tjej och som kille. Besök våra färgglada informationsbord!


Här kan du ställa frågor, hämta program, samtala, köpa regnbågsprylar och en massa annat skoj. Love Pascal Prelog Var tredje transperson har enligt Folkhälsomyndighetens undersökningar allvarligt övervägt att ta sitt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg