onsdag 2 mars 2016

Stroller plus+ mossa

Stroller plus+ mossa

Du hittar garanterat dina must haves hos oss. Passa på - Gäller hela utbudet. Köp professional stylers här. Sebastian Professional hårvård. Begränsad kampanj - Missa inte.


Unna dig äkta arganolja här. Foundation, concealers, Glow etc. Superrabatt på topprodukter här. Den har en mindre kornstorlek som medför en bättre och jämnare fördelning över gräsmattan samt en snabbare avgivning av näringsämnen.


Kombinationen gör gräsmattan frodig och försvårar på så sätt mossan att sprida sig. Den här förpackningen (kg) räcker till ca 2m² gräsmatta. Mossa stänger nämligen ute ljus och luft som gräsmattan behöver för att växa och hålla sig grön och fin. Genom att bekämpa mossan ger du ljus och vatten utrymme att nå gräset och du får ett starkare och friskare och grönare gräsmatta.


Den har mindre kornstorlek som medför en bättre och jämnare fördelning över gräsmattan, samt en snabbare avgivning av näringsämne. Förpackningen innehåller kg vilket räcker till 2m². Redan inom ett par dagar bör resultat märkas. Detta gör att man får en långsammare frigörning av näringsämnena över tid.


På så vis stressar man inte bara bladväxten i gräsmattan att växa fort utan låter hela gräsplantan utvecklas både under och över jorden. Då motverkar man även uppkomsten av mossa och ogräs. Pris visas på produkter som kan köpas i E- butiken.


Sortiment och priser i våra butiker. Tar effektivt bort mossan ur gräsmattan. Stroller Plus Mossa bekämpar mossan och gödslar samtidigt. Använd handskar vid eventuell spridning. När: Behandla på våren eller hösten för bäst resultat.


Var: I gräsmattor där mossan är ett problem. Mossan svartnar inom veckor och kan då lätt krattas bort. De små mikrokornen ger en jämnare fördelning över gräsytan och en snabbare effekt. En välbalanserad blandning innehållande med NPK 14-1-med järn och magnesium för en härlig grön gräsmatta. Extra effektiv med mikrokorn som ger en jämnare fördelning.


Volykg - 2mTänk på att gödslet kan missfärga sten, trätrall, golv och kläder. Medlet består av syntetisk NPK 14-1-3-blandning som innehåller järn och magnesium. Tänkte ta tag i gräsmattan här hemma för första gången på drygt år sedan vi flyttade in. P1Förvaras oåtkomligt för barn.


P2Får inte komma i kontakt med ögonen, huden eller kläderna. Efter vinterns vila krävs rejält med näring för att gräset ska etablera sig, i synnerhet efter mossbehandlingen. Cirkapris 2kr för kg.


Stroller plus+ mossa

Effektfullt mot mossa och ogräs. Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar. Hitta och köp stroller kombi hos Kelkoo. Jämför priser på stroller kombi och handla stroller kombi på nätet från bra webbutiker online.


Det är viktigt att behandlingen inte sker för tidigt utan den ska ske tidigast i slutet av maj då ogräset är i god tillväxt och dygnsmedeltemperaturen ligger på minst plusgrader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg