fredag 25 mars 2016

Zene traze brak

Zene traze brak

Nekretnine, posao, brak inostranstvo, lični kontakti, upoznavanje, posao u inostranstvu, Srbija. Bračne ponude za život udvoje u zemlji i inostranstvu. Devojke i žene iz Srbije koje traže muškarca za brak. Traže srodnu dušu za udaju.


Znaju da vole, kuvaju, da budu brižne, nežne i verne. Slobodna plavuša, godine, traži muškarca do godina ,bez dece, isključivo za brak. Odgovoriću samo na ozbiljne ponude sa slikom. Nekima su godine veoma bitne: Normalna, ozbiljna, kulturna zena , željna ljubavi i paznje, trazi isto takvog isključivo starijeg muškarca, u srednjim godinama, isključivo za brak.


Iskrenu i usamljenu ženu za ozbiljnu vezu, suživot ili bar društvo i poznanstvo tražim. Oženi devojku iz Srbije. Upoznaj lepe devojke za brak. Najlepše srpkinje za udaju. Pronađi srodnu dušu i oženi se.


Sajt za upoznavanje i sklapanje braka. Agencija Lepeza, za brak i druzenje Potrebne zene na poslovima odrzavanja higijene, ciscenja Potrebne zene za sivenje haljina sa poznavanjem rada na ind. Postavite oglase , kupujem, prodajem.


Svi imamo svoje potrebe, i nastojimo im udovoljiti, ne zelite brak vec amo intimno druzenje? Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Za nastavak korištenje ove stranice, potrebno je složiti se s upotrebom kolačića. Tražim Damu za BRAK Veliki pozdrav svima, ovdje sam prvi put, tražim normalnu Damu za BRAK.


Ja sam Daniel iz Siska imam 36. Nadam se da će mi se javiti Dama na moj oglas. Unaprijed zahvaljujem. Najveća ponuda oglasa za brak i vezu. Pretražite oglase na Oglasnik.


Oglasi lične prirode za ljubitelje avantura. SLOBODNE ZENE I MUSKARCI KOJI TRAZE ISKRENU VEZU I BRAK has 7members. Dragi clanovi samo da znate da je ova grupa otvorena za iskrene clanove koji.


Zene traze brak

Brak im je odavno bio na klimavim nogama, spavali su u odvojenim sobama i komunicirali onoliko koliko su morali zbog deteta. Kaže, nikada ruku nije podigao na nju, nikada glas povisio, brine o sinu, daje novac u kuću, ali ne skriva odbojnost prema njoj. Dame za udaju oglasi i profili, potpuno besplatno. U ovoj sekciji sajta licni oglasi mozete da nadjete oglase dama koje traze muskarca za ozbiljnu vezu i brak.


Ukoliko zelite da upoznate dame za ozbiljnu vezu i udaju mozete to uciniti putem sajta licni oglasi. Zajednička interesovanja i uzajamno poštovanje garantuju dug i srećan brak i bez toga se ne može. Zato se registrujte na sajt Žene za Brak i potražite već danas baš to među hiljadama naših članova i članica iz cele zemlje. Ovo su razlozi zašto muškarci vole starije žene: pin. Dopisivanje sa devojkama iz Srbije.


Lični kontakti - devojke i žene za brak ili vezu. Ponude za vezu, brak ili druženje. Sa korisnicima SMS chata se dopisuju animatori koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg