onsdag 9 mars 2016

Viasat tv to go

Tv var, när och hur du vill. Tjänster och lösningar för företag. Upptäck möjligheterna med Telia. Alltid låga priser och dagars öppet köp. Se alla erbjudanden och köp nu!


Med Viasat får du tv -underhållning i världsklass -var och när du vill!

Njut av ett brett utbud av sport, film, serier och barninnehåll. Nu har vi glädjande nyheter att även TV4-kanalerna har flyttat in i utbudet. Idag lanseras Viasat TV To Go. Så kan du se lige det tv , du har lyst til, - når det passer dig. Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League.


Med en dator ansluten till en internetuppkoppling får du enkelt tillgång till hela utbudet av TV -serier, exklusiva förhandsvisningar, filmer och direktsänd sport i världsklass. Viaplay har alla TV serier och kanaler online. Men kanske i framtiden, vi vill ju såklart alltid utvecklas på alla håll och kanter.


Detta för att garantera en 1 leverans av TV -signalen.

Vi rekommenderar inte att man använder sig av någon form av trådlös utrustning då vi inte kan garantera en bra TV -upplevelse. Följ den spännande valvakan och programmet Election Night in America i världens främsta internationella nyhetskanal – var och hur du vill. Däremot kan jag bara välja att spegla bilden från plattan till TV :n men kvaliteten blir då därefter.


Grey’s Anatomy säsong 15. Du kan även streama signalen till andra enheter i ditt nätverk genom Airplay eller Chromecast. Mynewsdesk är Nordens ledande plattform för digital PR. Streamade tv -kanaler.


Med VIaplay kan du streama ett urval av dina tv -kanaler live, var och när du vill i Sverige. Med ett fingersvep byter du kanal, spolar tillbaka, startar om ett program och ser de program du missat upp till timmar senare. Allt detta ingår exklusivt för dig som är Viasatkund med minst tv -paket Bas. Som kund hos Viasat så är detta en glädjande nyhet!


Det är inte ofta som jag hinner se ett program när det sänds eller att jag är vid en TV när det är dags. Vore verkligen önskvärt. Nordic Entertainment Group (NENT Group) er Nordens ledende underholdningsleverandør.


Vi underholder millioner av mennesker hver dag med våre strømmetjenester, TV -kanaler og radiostasjoner, og våre produksjonsselskaper skaper nytt og spennende innhold for medieselskaper i hele verden. Med en tv -pakke fra Viasat , får du masser af tv -kanaler med sport, film, underholdning, nyheder og serier. Hvis du er på udkig efter en tv -pakke der passer til dit behov, så behøves du ikke lede længere.


Viasat har samlet de bedste og mest populære tv -kanaler i Total-pakken.

Har köpt en smartTV och fick med månaders fritt Viasat Har datorn kopplad till TV skärmen och försöker starta Viasat. Har fått lösenord men sen är det stopp. Kommer bara till en sida där dom vill sälja abonnemang Misstänker att jag måste koppla bredbandskabeln till TVn också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg