torsdag 31 mars 2016

Ledx kaa 1500

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Snabba leverenser och nöjda kunder. We claim that we have succeeded!


Ledx kaa 1500

As Kaa comes with the battery situated on the back of the headgear, so it becomes easy to put on and take off. It eliminates the need to have the battery harness on your back or in your pocket. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.


Den höga verkningsgraden samt högpresterande LED ger ett starkt ljus utan att batteritiden blir för kort (tim). Du hittar den här till riktigt bra pris! Kaa Wide är en uppdatering av LEDX minsting.


Kaa levereras med batteriet bak på huvudställningen och blir därmed lätt att sätta på och ta av. Det gör att du slipper ha batterisele på ryggen eller batteriet i en ficka. Den fungerar mycket bra för traillöpning ,skidåkning, klättring, MTB, orientering eller rullskidåkning. Lampan är utrustad med st LED Cree XM-L U samt en helt nyutvecklad elektronik med en unikt hög verkningsgrad. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker.


Designen är unik med elektroniken integrerad i lampfästet och ett platt lamphus med stora kylflänsar som leder bort värmen effektivt. LEDX KAA on kokoonsa nähden erittäin. En liten men otroligt kraftfull lampa.


Ledx kaa 1500

Kaa har en väldigt skön huvudställning och sitter stadigt på huvudet när vi springer genom skogen. Batteriet är fäst bak på huvudställningen och lampan känns lätt. Ljusbilden är bred i närområdet samtidigt som vi även har god koll på hur det ser ut längre bort i terrängen.


Marknadens klart starkaste lampa i sin klass (med både lampa och batteri på huvudet). Det går även att komplettera med en förlängningskabel så att batteriet kan bäras på ryggen eller i en ficka. Den ger lika mycket ljus som de allra bästa och största lamporna gjorde för bara några få år sedan – men i ett mycket kompakt och lätt utförande. Sammenlign hodelykter og se hvilke som er best i test. Utvecklad och designad i Sverige!


Ledx kaa 1500

Nu med ännu bredare ljus men med bibehålla längd. LEDX Backupljus fungerar helt oberoende av den vanliga lampan och kan även användas separat. Innehåller: Backupljus, batteri och laddare.


Kaa kommer med batteriet på baksiden på hodebåndet, noe som gjør det lett å ta av og på. E-postadressen publiceras inte. Lätt, stark och mångsidig lampa. Snäpps på under lampan före start. Kan tändas på en sekun lyser i minst min, ger ett ljus på ca 3LUMEN och väger gram med batteri.


Uten at det føles for tungt bak. De to ledlysene gir deg både en bred og en smal stråle, noe som gjør at løpeturen går som en lek, med god sikt både langt frem og til sidene. LedX Kaa er designet for å være så smidig som mulig, men likevel levere et meget sterkt lys.


Kaa levereres med batteriet bak på hodeselen, noe som gjør den lett å ta av og på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg