torsdag 3 mars 2016

Enkel lunch recept

Recept på god och enkel mat till lunch. Mat att äta till vardags. Max minuters tillagningstid. Här hittar du recept på vardagsmat - tips på enkel , snabb och god mat i vardagen.


Bläddra bland kyckling, lax, köttfärs och andra middagstips för familjen. Enkla lunchrecept - enkel och god lunch.

Dela vår passion för maten och njut av fler tillfällen att laga nya recept och samlas runt. Det ska vara enkelt att unna sig. Med ICA-kort får du extra bra priser och unika förmåner på resor och nöjen. Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av.


Snabblagat med fisk, kött, korv eller helvegetariskt. Hitta dina nya vardagsräddare här! Särskilt kan vardagar vara utmanande, då tiden inte alltid räcker till och det är lätt att ta till snabba genvägar som inte alltid väller över av frukt och grönt.


Hoppas vi kan hjälpa dig att hitta enkla och nyttiga rätter! Lunch är bland dagens höjdpunkter!

Bli inspirerade till spännande matlådor, härliga och nyttiga lunchrätter med recept från Mitt kök. Här har vi samlat goda, snabba och lättlagade recept för både middagen, lunchen och efterrätten. Då är det bra att ha några enkla recept på middagsrätter som inte tar allt för lång tid att fixa till.


Ibland finns varken tid eller ork till att laga överdådiga middagar. Ibland kan det vara gott med en enkel sallad till lunch. Måndagens recept - örtfyllda kycklingfiléer Tisdagens recept - härlig potatissoppa som du serverar med toast Onsdagens recept - lättlagad fläskfilé med fantastiskt god sås Torsdagens recept - lyxig pasta med svamp och het korv Fredagens recept - om vädret tillåter - grilla en fantastiskt god burgare Lördagens recept - bjud dina nära. Blanda sådant du tycker är gott och nyttigt. Här varvar vi avokado med linser och kokt ägg.


Det bidrar till en hög mättnadskänsla och avokadon innehåller nyttiga fetter. Vi har massvis med nyttiga och goda recept , för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tipsar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet: ICA, Coop, Arla, Norrmejerier, Oatley, Santa Maria, köket. Laga hemma är en receptsida med enkel , snabb och god mat.


Landleys kök är en av Sveriges största matbloggar. Laga enkla vardagsrecept eller annorlunda recept till helg, fest och buffé – med passande vintips. Bloggen drivs av mig, Madeleine Landley. Perfekta för lunchlådan! Dyra köpluncher, tunn plånbok efter jul och noll inspiration.


Det är med andra ord dags att ladda med prisvärd vardagsmat! Här är recept som kostar under 2kronor per portioner och enkla tips på hur du sparar in både tid och pengar de närmaste veckorna.

Enkel , nyttig vegansk lunch. Själv sitter jag här med världens träningsvärk i överkroppen. Har nu äntligen kört mitt första riktiga styrkepass på över månader och det känns. Men berättar mer om det imorgon.


Nu kommer här ett supergott recepet på en vegansk lunch. Vi har gjort enkla veckomatsedlar som hjälp i planeringen, så nu är det bara för dig att handla och börja laga! Lättlagade recept som passar utmärkt att laga när fantasin inte är på topp och tiden inte räcker till. Njut av enkel mat tillsammans med hela familjen!


Pasta är vardagsräddaren nummer ett! Gör bara en enkel pastasås medan pastan kokar. En enkel tonfiskröra med ett gäng grönsaker och ett gott bröd (ha ett knäcke-paket nära till hands på jobbet) är allt som behövs för en snabb och god lunch.


Tips: Ta er tid att planera matveckan så sparar ni tid när det väl är dags att börja laga middag. Hjälp, vad ska vi äta? Slipp undan middagspaniken med Köket-redaktionens utvalda vardagsrecept.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg