torsdag 10 mars 2016

Kändisar utan smink

Fri frakt, bra priser och snabb leverans! Gratis och Snabb leverans. Du hittar garanterat dina must haves hos oss. Fynda bland Exklusiva Varumärken. Köp Billigt Smink här.

Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Utan smink , AnnaLynne McCord: Jag vaknade i morse och bestämde att jag är klar med att leva upp till Hollywoods krav på perfektion. Vinterns mysigaste weekendhotell. Annons Nordic Choice Hotels.


Kläder för både vardag och fest. Allt om kändisar och nöje! Senaste nytt, snyggaste bilderna, bästa videos, hetaste trenderna och annat kul från kändisar och nöjesvärlden!

De flesta tror det bara finns ett sätt att se bra ut: att använda massor av smink. I den här artikeln vill vi dela med oss av några hudvårdstips. Så ser kändisarna ut utan smink ! Det är kanske lite vanligare att se Kim Kardashian, 3 utan smink , eftersom att hennes liv blir filmat till dokusåpan Keeping up with the Kardashians. Hon har dottern North med maken Kanye West - och senaste tiden har hon uppgett att de försöker få ett barn till.


Topp – Mest chockerande bilder på kändisar utan smink som du någonsin har sett. Topp – galnaste kändistatueringarna. Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt.


Våre kändisar ser inte allt ut som de gör på röda mattan! Och de är minst lika vackra utan som med. Se alla osminkade kändisar i bildspelet ovan – klicka på pilarna. Men kändisar är också bara människor. Vissa av kändisarna på listan kommer du nog inte att känna igen utan smink.


Kändisar är ofta fina och tillfixade av sminköser.

Men när de väl kliver av Röda mattan och lämnar premiärerna tycker de om att, precis Hilary Duff är docksöt utan smink. Ett tips för dig som har ljusa ögonfransar och inte vill använda mascara varje dag är att färga fransarna bruna. De kvinnor som setts i offentligheten ser oftast heltokiga ut utan smink och kläder. Bilder finns att se på MSN Nöjes hemsida.


De ser ut precis som sina manliga kollegor och det skapar vis förvirring upp i pannloben, kan expert uppge. Många goda skratt utlovas. För att se fler kändisar utan smink , klicka här! Jennifer Lopez med och utan smink Jennifer Lopez är en amerikansk skådespelare, sångare, dansare och entreprenör.


Det är inte många kändisar som får åldrandet att se enkelt ut. Vissa ser inte ut att åldras en dag – även när de inte använder smink ! Kim Kardashian med och utan smink Kim Kardashian är en amerikansk fotomodell, skådespelare och TV-personlighet. Så du har aldrig någonsin använt smink ? Om det är kriteriet för att anses leva ett utstuderat dubbelliv så får nog de flesta kvinnor jag ser på stan leva dubbelliv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg