torsdag 24 mars 2016

Seglingskurs göteborg

Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av segling men vill lära dig att ta eget ansvar ombor är våra weekend- och veckokurser kurser ett. Vi har utbildningar för barn, ungdomar och vuxna och i vårt AccessAbility Center får även personer med funktionsvariation prova på segling. Basen för vår verksamhet är vår hamn och vårt klubbhus i Långedrag. Jag har varit ute med min kompis pappas segelbåt vid flera tillfällen men har aldrig lärt mig att segla själv.


Seglingskurs göteborg

Det var väldigt lärorikt och jag fick både teoretisk och praktisk lärdom av kursen. För mer info, se vår hemsida. Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. Vi har en egen ö, Guleskär, dit vi ofta seglar.


Det finns en karta under fliken Hitta till RÖSS. I RÖSS utbildar vi våra egna tränare som alla har genomgått Svenska seglarförbundets utbildningar. Stora Kornö är ett gammalt fiskeläge och en mycket naturskön ö som ligger i yttersta havsbandet, i den bohuslänska skärgården, en halvtimmes båtfärd från. ABC erbjuder kurser inom praktisk segling och. Sailstar seglarskola Vi lär dig segla.


Jollesegling på Teneriffa, Veckor i Kroatien. Grundkurser i segling i jolle, mindre båt och stor båt. Vi anordnar seglarskola för barn och ungdomar från andra klass och uppåt under fyra sommarveckor. Varje seglarskola pågår under en vecka. Vi seglar Optimistjolle.


Den som kan segla har hela havet som lekplats. Förarintyg båt, Intensivkurs förarintyg, Båtkörkort Stockholm, Navigationsutbildning, Navigationskurs, Förarbevis Stockholm, Intensivkurs navigation. I Ljungskile finns Gunnars segelskola. Kolla med den lokala segelklubben också.


Seglingskurs göteborg

Att segla skuta skiljer sig från att segla. Visst kan seglingskurs vara bra i synnerhet om man har överskott av tid och pengar. Men det är först i den egna båten man verkligen lär sig. Några sätter frun på kurs och det verkar fungera väldigt bra.


Konferenssegling, köp eller hyr segelbåt av More Sailing. En uppskattad upplevelse. Känner du igen längtan efter att kunna segla tyst, bekvämt och helt själv? Då ska du unna dig själv en seglingskurs i skärgården.


När du seglar så är du i ett med hav och natur. Kursen började på fredag eftermiddag, och sen blev det segling och teori hela helgen. Turismstrategin är ett verktyg för utveckling, men som alla verktyg gör den ingen nytta om den ligge Gotland ockuperat! Vår primära målgrupp är barn- och ungdom, samtidigt vet vi att intresset brukar spridas till föräldrar, syskon och kanske nära vänner, därför har vi också en möjlighet att erbjuda seglingskurs för de något äldre och större seglarna! Sverige i krigstillstånd.


Se vårt kursutbud i spalten till vänster (eller via menyvalen i din smart-telefon). Där återfinns ett gammalt fiskeläge med hus, men idag. Hos oss är alla välkomna. Boka gärna platser åt pappa, mamma och alla barnen. All utbildning sker i moderna och fräscha lokaler med närhet till restauranger och.


Seglingskurs göteborg

Med skeppare eller på egen hand. Göteborg Det är skillnad på att segla och segla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg