onsdag 16 mars 2016

Keskustelupalstat netissä

Minun mielestä kalevan keskustelupalsta on selkein ja paras, koska olen seurannut muiden lehtien keskustelupalstoja, niin ei ole edes sellaisia valikkoja. Me Naiset on Suomen suosituin naisten ajankohtais- ja lifestylemedia. Vierailija: Millä palstalla voisi v normaali keskivertonainen jutella ihmisten kanssa? Esim teini-ikäisistä lapsista, työelämästä, liikunnasta.


Enpä enää viitsi täällä ET- netissä kirjoitella. Niin törkeitä kirjoituksia sallitaan julkaista,että huh huijaa.

Vaikka en olekkaan kukkahattu-täti,niin rajansa kaikella. Muutamia vuosia olen täällä ollut,mutta nyt riitti. Sanna Ukkola: Mitään ei saa enää sanoa -hokema ärsyttää monia, mutta siinä piilee myös totuuden siemen Häpeärangaistus on äärimmäisen voimakas ase, kirjoittaa Sanna Ukkola blogissaan. Käyttäjäfoorumin pääasiallinen tarkoitus on keskustella ja jakaa esimerkiksi vinkkejä muille käyttäjille. Foorumin keskustelut on jaettu neljään eri.


Jos tiedät muita netissä julkaistuja novelleja – omia tai muiden – kommentoi tällä sivulle, niin päivitän listaa parhaani mukaan. Jos etsit ilmaista luettavaa, Elisa Kirjassa on useita suomalaisia novellikokoelmia. Lue aiheen Paikkakunnat keskusteluja.

Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi- tuhansia aiheita. Laitan tuttavani puolesta tämän mainoksen: Dialogika tarjoaa seksuaalineuvojan ja psykologin palveluita netissä kaikkialle Suomeen. Voit nyt viestitellä ammattilaisen kanssa kotoasi käsin, juuri silloin kuin itsellesi parhaiten sopii.


Tukinet on netissä toimiva kriisikeskus, jossa voit maksutta saada henkilökohtaista tukea, osallistua erilaisiin keskusteluryhmiin tai etsiä tietoa elämän eri tilanteista ja tarjolla olevista palveluista. Peluuri on sivusto, joka on tarkoitettu rahapelien pelaajille, heidän läheisilleen ja työssään pelihaittoja kohtaaville. Keskustelupalstat paljastavat Netissä voi joutua petoksen uhriksi ostamalla etumaksulla tavaraa, jota ei ole olemassa tai joka ei ole myynti-ilmoituksen lupaamassa kunnossa. Ole kiinnostunut siitä, mitä nuori netissä ja puhelimellaan tekee, ja kenen kanssa hän on yhteyksissä.


Todennäköisesti hänen mediankäyttönsä on hyvin erilaista kuin omasi. Haluatko vaikuttaa maailmaan? Tekniikan ala tarjoaa siihen paljon mahdollisuuksia ihan kaikille! Shaking up Tech -tapahtuma kannustaa lukioikäisiä naisia. Suomen laajin valikoima digitaalisia sanoma- ja aikakauslehtiä!


Kaipaatko tukea arkeesi? AP Areena on Suomen vanhin sijoitusaiheinen keskustelupalsta netissä. Arvopaperin toimitus kokoaa mielenkiintoisimmat kommentit kuukausittain tälle palstalle. Kommentit julkaistaan alkuperäisessä muodossaan.


Voit myös itse lisätä laadukkaita sivustoja hakemistoon.

Todella ilahduttavaa lukea ajattelevien ihmisten keskustelua vs. Tuohon metodi B:n liittyen. Täällä on vietetty toki aikaa jo vuosikausia, mutta olen ollut keskustelijan roolissa vasta jotain 3-vuotta. Olen vielä melko uusi netissä.


Suurin osa kirjoittelusta on tehty täällä Jatkoajan keskustelupalstalla. Kommentoimista on harrastettu myös ssa sekä Satakunnan Kansan ja Ilta-Sanomien kommenttiosioissa. Luo oma foorumi helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg