måndag 21 mars 2016

Klädstång till garderob

Gå på upptäcktsfärd hos HTH och få inspiration till dina drömmar. Kom igång med Elfas Klick-in system! Detta kit kommer med två 60-sektioner som innehåller bärlist, hängskenor, trådhylla och en klädstång.


Klädstång till garderob

Kombinera med fler inredningsprodukter i 60-bredd för att skapa förvaring som passar dina behov. Att ha en välorganiserad garderob kan underlätta vardagen på många olika sätt. Du slipper lägga tid på att leta efter rätt byxor varje morgon, och behöver inte stryka skjortan som legat hopvikt på en hylla inför finmiddagen.


Ett måste för varje garderob förutom hyllor och lådor är att ha en bra klädstång. Läs om villkoren i garantibroschyren. I många fristående garderober som HEMNES klädskåp ingår även inredning som klädstång eller hyllplan.


Och till våra PAX garderober kan du välja din egen inredning som passar dina saker. Du kan även designa din egen PAX garderob i olika stilar och storlekar för att skapa en helt egen lösning. På Jula siktar vi högre. Jag fattar inte vad folk klagar på? Vi vill att människor ska vilja fixa.


Vi köpte denna garderob och den kom snabbt, med rabatt på frakten. Visst, en billig variant, men fullt funktionsduglig. Montetingsanvisningarna är solklara om man ger sig tid att kolla igenom allt först.


Klädstång till garderob

Det tog oss (2st) timmar att sätta ihop garderoben, med lite pauser emellan. Att din garderob är av det mindre slaget innebär inte att den inte har plats till mycket. Utdragbar inredning, så som lådor, byxhängare, skoförvaring och annat, tar många gånger liten plats.


Det faktum att den är utdragbar gör den dessutom extra lättillgänglig. Har du en större garderob är möjligheterna självklart fler. Ge din befintliga garderob ett lyft.


Vi har både trådkorgar och exklusivare korgar i finmaskigt meshmaterial för din befintliga garderob. Båda varianter av korgar finns både i vitt och silver. Du kompletterar korgarna med skenor. Korgarna passar till garderober med utvändig bredd 4 eller cm.


Garderober - Inredning online på CDON. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal! Våra klädstänger finns i olika längder och i både vitt och krom. Klädstång En komplett garderob kräver en klädstång.


Monteringen är lätt och allt passar bra. Klädstängerna går enkelt att kapa till önskad längd. Allt blev en fin par garderob ! För fäste av stång i konsol med urtag.


I Elfas sortiment finns det konsol med urtag, dessa kombinerat med denna klädstångshållare gör det möjligt att hänga upp en klädstång. Rekommenderat avstånd mellan två klädstångshållare är max cm. Vi kan erbjuda en rad olika insatser till garderoben som är skräddarsyffa för sitt ändamål, insatserna går givetvis att kombinera så att de passar dina behov på bästa sätt. Ge garderobsinredningen extra kärlek, för insidan betyder mest. Få en garderobsinredning som passar bakom dina skjutdörrar, montera en klädstång i din garderob eller varför inte en trådkorg på skenor till dina strumpor?


Det är fritt val på alla hyllor och du har stora möjligheter att anpassa din garderobsinredning efter dina behov. En helt oumbärlig inredningsdetalj i varje garderobslösning. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Hyllor, klädstång och gångjärn ingår.


Du har inga varor i din kundvagn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg