torsdag 31 mars 2016

Telia mail glömt lösenord

Byt till valfritt lösenord. För att kunna byta till valfritt lösenord behöver du känna till ditt nuvarande lösenord. Har du glömt det så behöver du först följa stegen ovanför.


Logga in på Telia Webmail med användaruppgifterna för din e-postadress. Just nu har vi ett unikt julklappserbjudande för dig som är eller blir mobil- eller bredbandskund hos oss.

Du hittar det endast här på Mitt Telia. Aktiv högtalare med inbyggd Wifi och Bluetooth i kompakt och stilfullt format. Prisbelönt ljud Bluetooth Spotify Connect Ord.


Vänligen ange dina användaruppgifter. För att använda tjänsten behöver du ha ett konto på MyBusiness. Du behöver också ha administratörsrättigheter till ditt företags.


Här loggar du som är bredbandskund in till din e-post. Ange din e-postadress och ditt lösenord nedan och klicka sedan på OK.

Men vem du ska prata med på telia för att få svar på det vet jag inte. Att jag inte märkt nåt nu kan bero hur jag tar hem mailen. Jag har den inställd på att kolla efter ny mail var min. Men jag gör ju även manuell hämtning så det kan vara så att jag hämtat mail före eller det klockslaget.


Du loggar in på Telia Webmail med användarnamn och lösenord för ditt e-postkonto. Du har sedan möjlighet att ändra på det lösenordet till något mer personligt under fliken inställningar i Webmail. Logga därefter in på Telia Webmail med ditt nya lösenord och ändra till ett du väljer själv. Förklarar alternativen för att hämta ett Office-konto eller lösenord i Office för hemmet. Klicka på fliken Inställningar och välj Ändra lösenord.


Jag har glömt användarnamnet eller lösenordet för kontot som jag. På samma sätt måste du uppdatera lösenordet i inställningarna i andra datorprogram som du använder (t.ex. Apple Mail eller Mozilla Thunderbird).


Du kan skydda ditt lösenord på ett bättre sätt genom att: Använd minst åtta tecken (ditt konto kan kräva färre eller fler). Använda en blandning av stora och små bokstäver. Om du har glömt ditt lösenord följer du de här stegen: Gå till PayPals webbplats. Ange den e-postadress som du använder för PayPal och klicka på Nästa.


Välj hur du vill återställa ditt lösenord och klicka på Nästa.

Men du måste ju ha dom lösenord som ska användas, och har du av anledning glömt ett som nu tydligen för ditt Telia -konto, så ska ju supporten för Telia - mail kunna hjälpa till, att dom hänvisar till Thunderbird som inte kan känna till ditt Telia -konto är ju bara ett dåligt svar tycker jag. Om du inte lyckas logga in på din Telia -router, glömt bort lösenordet , eller om ip-adressen inte fungerar, då kan du vara tvungen att göra en fabriksåterställning för att se om det löser problemet. På baksidan av (de flesta) Telia routrar hittar du återställningsknappen.


Du kan återställa ditt lösenord genom att trycka på ”Redan registrerad”, ” Glömt dina inloggningsuppgifter? Ett meddelande skickas omedelbart till dig så att du kan återställa ditt lösenord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg