torsdag 17 mars 2016

Billigt boende santorini

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Vår merspråkiga kundservice tar hand om din semester! Santorin på TUIvillas.


De vita hotellen ligger inte bara fantastiskt vykortsvackert på en klippa, man har också utsikt mot solnedgången. Här erbjuds boende , en restaurang, gratis privat parkering, en bar och en trädgård. Här finns även familjerum och en terrass. Spectacular place , everything was great the staff, breakfast and the hotel services.


Det finns inte lika många logialternativ här, men om du lockas till vingårdarna kan du hitta något för dig. Så om du vill ha ett billigt och bra boende har du kommit till rätt ställe. De vackra vit-blå husen du säkert sett i broschyrer eller på vykort finns här i Oia.


Billigt boende santorini

Den här staden ligger på kanten till ett stup – med fantastisk utsikt över havet och solnedgången. Botanisera i tzatziki, halloumi, moussaka, dolmar och den stekta osten saganaki. Ni som reser på egen hand hittar öns mest prisvärda boende runt Perissa-stranden. Ett lite mjukare och mer avslappnat tillhåll för budgetresenärer och ryggsäcksfolk.


Dessutom med en av öns allra bästa stränder. Hitta de bästa aktiviteterna på din resa. Läs riktiga recensioner - boka nu! Om upplevelsen är värt det, kan vi erbjuda den. Tillbringa din resa med att skapa nya minnen, inte med att förlora tid när du står i köer.


Billigt boende santorini

Få upp till rabatt på boenden i Stockholm med Agoda. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Många av dem är lyxresorter och lägenheter med självhushåll – perfekt för en romantisk weekend eller en familjetripp. Här ligger de flesta museerna och staden är en bra central utgångspunkt för resten av ön. Det 3-stjäniga Athermi Suites har ett tyst läge nära Volcano, som placeras ca km bort.


Detta lyxiga hotell finns i Fira. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har.


Hitta billig övernattning bland 5hotell. Gästrecensioner från Tripadvisor. Billigt famileägt hotell på den södra delen i Perissa. Här kan du se fler bilder från hotellet.


Gratis bokning, fantastiska priser. När du bokar ditt boende med oss, får du själv välja vilken standard du vill ha. Du kan också titta på bilder från hotellet och se vilka sevärdheter som ligger i närheten. Vi jämför priserna på flygstolar från de största resebyråerna.


Tyvärr, vi kan inte hitta några resor som matchar din sökning. Du kan få fler resultat genom att ta bort filter nedan. Hotellet består av flera byggnader och ligger centralt i Kamari. Här bor du i fräscha rum inredda i blått och vitt, i klassisk kykladisk stil.


Om dagarna kan du koppla av vid ett av fyra poolområden. Akrotiti, en röd strand en kvart från den begravda staden. Om du vill få lite lugn och ro finns en mindre pool, omgiven av gräs. Gruset blir snabbt hett att gå på. Mycket välbesökt och vacker att titta på.


Perivolos och Agios Georgios, avslappnade stränder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg