torsdag 31 mars 2016

Bonde söker fru per sundin

Bonde söker fru per sundin

Och visst sa det ”klick”. Han och Carola Kolenda, 5 fann varandra och blev ett par. Men när sommaren började lida mot sitt slut och tv-teamet lämnat gården, falnade kärlekn.


Men de var inte de enda bönderna med ett gott öga till varandra. Först nu, ett år senare, kommer nästa skräll: det fanns ännu en hemlig romans på slottet. Stefan har friat till Hanna och snart ringer bröllopsklockorna. Tyvärr tog kärleken slut när kamerorna slocknade,.


I veckans avsnitt får tre av fyra bönder en kyss – sedan uppstår friktion mellan köttbonden Jimmy Olofsson och hans brevskrivare. Han har nära till skratt och är en dansant herre som hoppas hitta en kvinna som är jordnära och social. Nu har också deras frierskor och friare gjort entré i programmet. Per har två vuxna barn. Då ska du självklart söka ! Ibland blir livet inte som man önskar eller tänkt sig.


Bonde söker fru per sundin

På gården hemma i Dannike valde Alexander Andersson, 3 Madeleine Sundin , 28. Bildkälla: Stella Pictures. Paret har ett barn tillsammans. Då avslöjas det vilka fyra bönder som tittarna får se i tv-serien.


Resterande bönder och deras jakt på kärlek kommer man att kunna följa i TVPlay. Nu skriver programledaren LL i sin blogg att Stefan och Hanna och blivit sambor. Den 11:e april kommer bönderna för första gången vara med i TV för att presentera sig själva.


Sedan är det bara att hoppas att massor av brev rasslar in från TV-publiken. Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna. Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 2. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av.


Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev. Han är svärfar till bonden Stefan Hildingsson som hittade kärleken i Pers dotter Hanna under programmets förra säsong. Men en tur till Åland fick känslorna att tina upp mellan dem. Så länge man har kommunikation kommer ingen oro, säger Alexander Andersson. Sedan åkte hon hem till sig - och paret sågs inte före kärleksresan till Åland.


Bonde söker fru per sundin

Något som stressade mjölkbonden från Dannike. Men visst känns det som han alltid haft ett gott öga till brevskrivaren Carola? I det senaste programmen har det också börjat hetta till rejält mellan paret och kärleken spirar. I programmet berättar Alexander Andersson att han fortfarande har känslor för Madeleine Sundin. Jag har varit ganska frustrerad och besviken men man får respektera den andra personen.


Det blir inte bättre om man ska sönderanalysera vad som blev fel, säger han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg